Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Rashford: «Δεν είναι το φαβορί του match η Liverpool!»

Rashford: «Δεν είναι το φαβορί του match η Liverpool!»

Δηλώσεις για το derby ανάμεσα στη Liverpool και στη Manchester United παραχώρησε ο επιθετικός των Red Devils, Marcus Rashford.

Πολλά από τα σχόλια πού πλανώνται στην ατμόσφαιρα κολλούν στην ομάδα του Mourinho την ταμπέλα του αουτσάιντερ (underdog) στο σημερινό match του Anfield και ο Rashford, μιλώντας στο Sky Sports εν όψει της αναμέτρησης, επεχείρησε να αποτινάξει από τις πλάτες της United αυτόν τον δυσάρεστο ρόλο.

Ας δούμε τι ακριβώς ανέφερε:

«Δεν πηγαίνουμε εκεί ως αουτσάιντερ, πηγαίνουμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι.»

«Όμως (η Liverpool) είναι μία καλή ομάδα και η ένταση με την οποία παίζουν κάνει το παιχνίδι δύσκολο, όμως πρέπει να το αντισταθμίσουμε. Όμως πιστεύω ότι είναι σημαντικό να εστιάσουμε στους εαυτούς μας, να δούμε πώς μπορούμε να τους βλάψουμε και να σκοράρουμε μερικά γκολ.»

Η δεύτερη και τελευταία ερώτηση πού του έγινε αφορούσε το αν η τακτική πού εφαρμόζει ο Mourinho αλλάζει σε τέτοιου είδους παιχνίδια.

Και ο Rashford απάντησε ως εξής:

«Νομίζω ότι είναι λίγο διαφορετική, όπως και ο τρόπος πού βλέπουμε όλοι παιχνίδια σαν αυτό. Τέτοια παιχνίδια έχουν μία ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και έναν ιδιαίτερο ενθουσιασμό, και σαν άνθρωποι δε μπορούμε να το κρύψουμε αυτό.»

«Όμως (ο Mourinho) είναι νικητής, συνεπώς καθοδηγώντας μας σε αυτό το παιχνίδι έχει στο μυαλό του τη νίκη, το πώς μπορούμε να νικήσουμε, καθώς αυτό πού μετράει είναι οι τρεις βαθμοί.»

Η Liverpool αμύνεται στον Marcus Rashford στο περσινό παιχνίδι του Old Trafford.
Η Liverpool αμύνεται στον Marcus Rashford στο περσινό παιχνίδι του Old Trafford.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com