Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Tim Sherwood: “ Ο Alisson είναι η μεταγραφή της χρονιάς ”

Tim Sherwood: “ Ο Alisson είναι η μεταγραφή της χρονιάς ”

Το πρωί του Σαββάτου και στην εκπομπή του Robbie Savage στο BT Sport, o Tim Sherwood, όταν ρωτήθηκε για την καλύτερη μεταγραφή της σαιζόν στην Premier League, απάντησε χωρίς κανένα δισταγμό για τον Alisson!
«Έπρεπε να λύσουν ένα πρόβλημα που είχαν, και η θέση του τερματοφύλακα ήταν προφανώς ένα πρόβλημα για τη Liverpool.» είπε το πρώην αφεντικό της Tottenham.
«Προσπάθησαν και στο παρελθόν, να λύσουν αυτό το πρόβλημα με διάφορους τερματοφύλακες, αλλά δεν κατάφεραν να δώσουν λύση. Τώρα φαίνεται ότι τη βρήκαν στο πρόσωπο του Alisson.»
«Είναι εκπληκτικός γιατί κινείται γρήγορα, και το πιο σημαντικό ,κρατά τη μπάλα μακριά από τα δίχτυα. Κάνει μεγάλες αποκρούσεις στη σωστή στιγμή.»
«Στη διάρκεια των αγώνων έχει ήσυχες περιόδους, αλλά μετά κάνει μια μεγάλη απόκρουση, και αυτό αποτελεί δείγμα για μένα του τερματοφύλακα παγκόσμιας κλάσης.»
Μιλώντας ειδικά για την απόκρουση του Alisson, στον αγώνα με τη Napoli ,ο Sherwood είπε :» Απίστευτη απόκρουση. Ο τρόπος με τον οποίο πηδά, τον κάνει να φαίνεται τεράστιος,μοιάζοντας λίγο του Schmeichel.»
«Αν ο Alisson ήταν ο τερματοφύλακας της Liverpool στον αγώνα εκείνο με την Chelsea, όταν γλίστρησε ο Gerrard, είμαι σίγουρος ότι δεν θα είχε δεχθεί το τέρμα.»
«Τότε έπρεπε να είχαν κερδίσει το πρωτάθλημα. Έχαναν που δεν είχαν στο ρόστερ τους έναν τερματοφύλακα παγκόσμιας κλάσης αλλά τώρα τον έχουν.»
«Δεν μπορείς να κερδίσεις τίποτα χωρίς έναν καλό τερματοφύλακα.»
«Δεν γνωρίζω αν είναι ο καλύτερος ακόμα στην Premier League, αλλά σίγουρα είναι στην πρώτη τριάδα.» ολοκλήρωσε.

Ο Alisson κάνει την διαφορά.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com