Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έκπληξη στην προπόνηση της Παρασκευής!

Έκπληξη στην προπόνηση της Παρασκευής!

Ο Ki-Jana Hoever συμμετείχε στην προπόνηση της πρώτης ομάδας των Κόκκινων, ενόψει του σημαντικού τους αγώνα εναντίον της Manchester United.
Ο Ολλανδός αμυντικός ήρθε τον Σεπτέμβριο στο Merseyside, αλλά κατάφερε να δημιουργήσει πολύ καλές εντυπώσεις με την αγωνιστική του δράση στην ομάδα Under 18 του Barry Lewtas .
O Hoever o οποίος μπορεί να παίξει τόσο ως κεντρικός αμυντικός όσο και ως δεξί μπακ, είδε τις μετοχές του τον προηγούμενο μήνα να απογειώνονται όταν ο Neil Critchley τον κάλεσε να παίξει με την Under 23 τον προηγούμενο μήνα, συμπληρώνοντας 4 συμμετοχές και με την ομάδα αυτή.
Συζητώντας μάλιστα την απόδοση του 16 χρονου παίκτη στην νίκη της Liverpool εναντίον της Everton (κι αυτός ο αγώνας με 1-0 έληξε), ο Critchley δήλωσε στην Echo : «Νομίζω ότι η ηρεμία του, η εμπιστοσύνη που έδειξε, οι αποφάσεις που πήρε, η εξυπνάδα του όταν δεν έχει τη μπάλα, ήταν όλα υπέροχα.»
«Εντυπωσιάστηκα πάρα πολύ από αυτόν, γιατί έπαιξε εναντίον ενός καλού παίκτη.» ολοκλήρωσε.
Κάποιοι οπαδοί πρόσεξαν λοιπόν τον 16 χρονο να προπονείται με τους παίκτες της βασικής ενδεκάδας της Liverpool, καθώς αυτή προετοιμάζεται για τον αγώνα της Κυριακής εναντίον της Manchester United.

Με την πρώτη ομάδα στην προπόνηση της Παρασκευής ο Ki-Jana Hoever.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com