Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Πρέπει να σκεφτούμε για τις μεταγραφές ”

Klopp: “ Πρέπει να σκεφτούμε για τις μεταγραφές ”

Πολλά τα προβλήματα τραυματισμών που έχουν προκύψει για τη Liverpool τις τελευταίες ημέρες, καθώς εκτός δράσης έχουν τεθεί οι Joel Matip, Alexnader-Arnold και Joe Gomez. Ο Klopp μίλησε το θέμα των τραυματισμών στη σημερινή συνέντευξη τύπου.

Για τους τραυματισμούς και τις μεταγραφές : 

“ Ο τραυματισμός του Trent δεν είναι όσο σημαντικός είναι του Joe και του Joel, αλλά και πάλι δεν είναι καλά νέα. Είναι η δουλειά μου όμως να βρίσκω λύσεις σε τέτοιες καταστάσεις. ”

“ Έχουμε μόνο δύο διαθέσιμα στόπερ και έρχεται η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου. Αν θα κάνουμε κάποια κίνηση; Δεν είναι το πιο πιθανό, αλλά πρέπει να το σκεφτούμε. ”

Για τον Clyne ο Klopp είπε τα εξής : 

“ Ήταν άτυχος και είχε πρόβλημα τραυματισμού τις τελευταίες 2 ή 3 εβδομάδες. Προπονείται όμως κανονικά μαζί εδώ και 3-4 ημέρες. Αλλά είναι έτοιμος για 90 λεπτά; Δεν το ξέρω αυτό. Αν είναι έτοιμος για την Κυριακή; Ναι φυσικά και είναι. ”

“ Ο Clyne είναι ένας πολύ καλός παίκτης με μεγάλη εμπειρία. Έχουμε και άλλες επιλογές για το δεξί άκρο της άμυνας, όπως τον Rafa Camacho, ο οποίος τα πήγε περίφημα στα φιλικά παιχνίδια της προετοιμασίας. ”

Τέλος, για τον αγώνα της Κυριακής : 

“ Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και θυμωμένοι στο παιχνίδι της Κυριακής. Θα παλέψουμε για τους 3 πόντους. ”

Ο Clyne καλείται να καλύψει το κενό στο δεξί άκρο της άμυνας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com