Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Χάνει τους επόμενους αγώνες ο Alexander-Arnold!

Χάνει τους επόμενους αγώνες ο Alexander-Arnold!

Και ακόμη ένα πρόβλημα για τη Liverpool! Οι τραυματισμοί δεν έχουν σταματημό για την ομάδα του Jürgen Klopp, καθώς στον αγώνα με τη Napoli πρόβλημα αποκόμισε και ο Trent Alexander-Arnold.

Το πρόβλημα του μικρού ήρθε να προστεθεί σε εκείνα των Joe Gomez και Matip και μεγαλώσει το αμυντικό πρόβλημα της ομάδας. Ο Trent θα παραμείνει σίγουρα εκτός από τον αγώνα κόντρα στη Manchester United και από εκείνον με τη Wolves και θα κάνει αγώνα δρόμου, για να προλάβει το ματς με τη Newcastle στις 26 του μήνα.

Ο τραυματισμός του 20χρονου είναι στο πόδι και προήλθε από τα τελευταία λεπτά του αγώνα της Τρίτης.

Τη θέση του δεξιού μπακ μπορούν να την καλύψουν οι Fabinho και Milner, εξάλλου ο Millie αγωνίστηκε ως δεξιός οπισθοφύλακας το περασμένο Σάββατο κόντρα στην Bournemouth.

Βέβαια, στο ρόστερ υπάρχει και ο Nathaniel Clyne, όμως ο Άγγλος έχει μετρήσει μόλις μια συμμετοχή τη φετινή σεζόν και δεν έχει μπει σε αποστολή αγώνα της Premier League από τις 12 Αυγούστου.

Ο Clyne όμως έβγαλε ολόκληρο το πρόγραμμα προπόνησης της Πέμπτης. Πάντως, δεν θεωρείται πιθανό να τον χρησιμοποιηθεί στο μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο την Manchester United, λόγω της έλλειψης αγωνιστικού ρυθμού.

Εκτός και ο Alexander-Arnold για τα επόμενα παιχνίδια.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com