Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το μήνυμα του Wijnaldum για το derby με τη United

Το μήνυμα του Wijnaldum για το derby με τη United

Πανέτοιμος και για το σημερινό παιχνίδι ο Gini Wijnaldum.

Την άποψη ότι δεν έχει υποβαθμιστεί η αγωνιστική ποιότητα της Manchester United τη φετινή σεζόν διατύπωσε ο Gini Wijnaldum, εν όψει του derby της Κυριακής στο Αnfield.

Αυτό που εμμέσως θέλησε να πει ο παίκτης της Liverpool, είναι ότι οι Reds δεν πρέπει να παρασυρθούν από την κάκιστη εικόνα και πορεία των ‘Κόκκινων Διαβόλων’ στη φετινή Premier League, και να αγωνιστούν με ανάλογη ένταση με αυτή του προχθεσινού αγώνα με τη Napoli.

Ας δούμε τα λόγια του Gini στη Liverpool ECHO:

«Είναι ένα ωραίο παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μία εμφάνιση του ίδιου επιπέδου με αυτή κόντρα στη Napoli», δηλώνει.

«Όλες οι ομάδες μπορούν να έχουν μία κακή χρονιά. Τη σεζόν πριν έρθω στη Liverpool, η ομάδα τερμάτισε στην όγδοη θέση, οπότε αυτά τα πράγματα συμβαίνουν. Αυτό δε σημαίνει ότι η United δεν είναι μία καλή ομάδα με καλούς παίκτες.»

«Την περασμένη σεζόν βγήκαν δεύτεροι με τους ίδιους παίκτες. Γίνεται να πάει καλά μία σεζόν, και η επόμενη να είναι λίγο δυσκολότερη.»

«Δε σημαίνει ότι έχουν κακή ομάδα: Έχουν καλούς παίκτες, καλό προπονητή, και ξέρουν πώς να διαχειρίζονται παιχνίδια και να τα κερδίζουν – ή να μην τα χάνουν. Θα είναι δύσκολο (για μας)

Ο Wijnaldum στο φιλικό εναντίον της Napoli το καλοκαίρι.
Ο Wijnaldum στο φιλικό εναντίον της Napoli το καλοκαίρι.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com