Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οπαδός της Napoli δέχθηκε επίθεση στο Liverpool;

Οπαδός της Napoli δέχθηκε επίθεση στο Liverpool;

Σύμφωνα με την Ιταλική Il Corriere del Mezzogiorno, ακόμα ένα επεισόδιο βίας έρχεται να προστεθεί στον χώρο του ποδοσφαίρου, με το συγκεκριμένο να λαμβάνει χώρα πριν τον αγώνα της Liverpool εναντίον της Napoli, το βράδυ της Τρίτης!
Το θύμα, σύμφωνα με την Ιταλική εφημερίδα, που αναφέρει την ιστορία, είναι ο Mattia, ένας 24χρονος οπαδός της Napoli, o οποίος το βράδυ της Τρίτης και έξω από τις πύλες του Anfield Road, περικυκλώθηκε και ξυλοκοπήθηκε από 7 hooligans.
Χρειάστηκε να μεσολαβήσει ένας φίλος του Ιταλού και ένας μοτοσικλετιστής , ο οποίος έτυχε να περνάει από το συγκεκριμένο σημείο για να τον σώσουν από πιο σοβαρούς τραυματισμούς.
Ο Ιταλός φίλαθλος, ο οποίος έφτασε στην πατρίδα του με σπασμένο σαγόνι και πρόβλημα στην κοιλότητα του ενός ματιού, χρειάσθηκε να κάνει εγχείρηση, ενώ δεν απειλείται η ζωή του σε καμία περίπτωση.
Το μόνο που δήλωσε στον δημοσιογράφο που έγραψε την ιστορία και προσπάθησε να του πάρει συνέντευξη , ήταν : «Νόμιζα ότι θα πεθάνω.»
Δεν φαίνεται προς το παρόν να υπήρξε όμως κάποια καταγγελία προς την αστυνομία του Merseyside, γι αυτό και δημοσιεύουμε με κάθε επιφύλαξη το παραπάνω περιστατικό βίας, θεωρώντας φυσικά ότι η βία και ο ρατσισμός θα πρέπει να εκλείψουν από τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Επίθεση σε οπαδό της Napoli από φίλους της Liverpool;
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com