Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι πιθανοί αντίπαλοι της Liverpool στην φάση των 16

Οι πιθανοί αντίπαλοι της Liverpool στην φάση των 16

Η Liverpool επικράτησε της Napoli με 1-0 το βράδυ της Τρίτης στο Anfield με το γκολ του Mohamed Salah και εξασφάλισε την πρόκριση για την φάση των 16 του Uefa Champions League.

Οι Reds τερμάτισαν στην δεύτερη θέση του ομίλου με 9 βαθμούς και η Paris Saint-Germain πήρε την πρώτη με 11 βαθμούς. Αυτό σημαίνει, ότι η ομάδα του Klopp θα αντιμετωπίσει ομάδες, οι οποίες έχουν τερματίσει στις πρώτες θέσεις των ομίλων τους.

Από τους αγώνες της Τρίτης τις πρώτες θέσεις πήραν οι Porto, Paris Saint-Germain (δεν μπορεί να κληρωθεί με τη Liverpool), Barcelona και Borussia Dortmund.

Πρώτη επίσης θα είναι και η Manchester City, η οποία όμως δεν μπορεί να κληρωθεί με τους Reds, όπως και η Real Madrid. Στον 5ο όμιλο πρώτη αυτή την ώρα είναι η Bayern Munich, αλλά φιλοξενείται στην Johan Cryuff ArenA από τον Ajax απόψε το βράδυ και με ήττα θα υποχωρήσει στην δεύτερη θέση.

Υποψήφια αντίπαλος των Reds στην φάση 16 θα είναι και η Juventus, αν παραμείνει στην πρώτη θέση του ομίλου της και πάνω από την Manchester United μετά την αυριανή αναμέτρηση με την Young Boys.

Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά τους πιθανούς αντιπάλους της Liverpool στην κλήρωση της Δευτέρας.

  • Borussia Dortmund
  • Barcelona
  • Real Madrid
  • Bayern Munich ή Ajax
  • Porto
  • Juventus
Η Liverpool συνεχίζει στο Champions League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com