Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Fabinho: “ Μου είχε μιλήσει ο Coutinho για τους οπαδούς της Liverpool ”

Fabinho: “ Μου είχε μιλήσει ο Coutinho για τους οπαδούς της Liverpool ”

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας, liverpoolfc.com μίλησε ο Βραζιλιάνος μέσος των Reds, Fabinho και αναφέρθηκε στους οπαδούς της Liverpool, οι οποίοι είναι ακόμα καλύτεροι από ότι του είχε πει ο Coutinho, όπως ανέφερε ο ίδιος.

“ Ήξερα και πριν έρθω στην ομάδα για την ατμόσφαιρα του Anfield στις Ευρωπαϊκές νύχτες, αλλά όχι πολλά πράγματα. Μόνο όσα μπορείς να καταλάβεις από την τηλεόραση και μπορείς να ακούσεις από άλλους παίκτες. ”

“ Θυμάμαι μια φορά μου είχε μιλήσει ο Coutinho στην Εθνική ομάδα για τους εξαιρετικούς οπαδούς της Liverpool. Τώρα έχω την ευκαιρία να το ζω και εγώ κάθε εβδομάδα. Βλέπω τις αντιδράσεις του κόσμου στα γκολ, κατά τη διάρκεια του αγώνα και μετά τις νίκες. Έχουμε πολύ φανατικούς οπαδούς, που πραγματικά αγαπούν την ομάδα μας. Κάνουν τη διαφορά. ”

“ Στην αρχή της σεζόν δεν έπαιζα αρκετά και ήμουν αρκετή ώρα στον πάγκο. Οπότε, ειδικά στον πρώτο αγώνα της σεζόν κοίταζα όλη την ώρα τους οπαδούς μας και έβλεπα τις αντιδράσεις τους. Ήταν εξαιρετικοί. ”

“ Επίσης, το πρώτο παιχνίδι του Champions League ήταν ξεχωριστό. Οι οπαδοί θα μας δημιούργησαν μια καταπληκτική ατμόσφαιρα και μας βοήθησαν να πάρουμε τη νίκη. Σε κάθε αγώνα δίνουν τα πάντα. Είναι μια έξτρα βοήθεια για εμάς. ”

Ο Fabinho πέρασε ως αλλαγή στο ματς με την PSG.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com