Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gomez: «Εύχομαι να κλείσω την καριέρα μου στη Liverpool!»

Gomez: «Εύχομαι να κλείσω την καριέρα μου στη Liverpool!»

Φρέσκα είναι ακόμα τα ευχάριστα νέα της υπογραφής νέου εξαετούς συμβολαίου του Joe Gomez με τη Liverpool και ως είθισται, ο πιτσιρικάς παραχώρησε συνέντευξη στο επίσημο κανάλι της ομάδας.

Σε αυτό το άρθρο θα δούμε τις δύο πρώτες ερωτήσεις πού έγιναν στον Gomez, και τις απαντήσεις πού έδωσε ο αμυντικός της ομάδας μας.

  • Για το τι σημαίνει για τον ίδιο η υπογραφή αυτού του νέου συμβολαίου:

«Σημαίνει τα πάντα για μένα. Είμαι ήδη μερικά χρόνια στην ομάδα και είχα τη χαρά να αγωνιστώ στη Liverpool και να νιώσω τι σημαίνει αυτό. Είμαι ευχαριστημένος πού είχα την ευκαιρία να επεκτείνω το συμβόλαιό μου εδώ. Αγαπώ το club, αγαπώ να παίζω και να μαθαίνω πράγματα εδώ, και είμαι χαρούμενος που θα συνεχιστεί αυτό.»

  • Για το τι κάνει τη Liverpool το σωστό club για αυτόν:

«Τα πάντα σχετικά με το club. Η όλη στήριξη πού σού προσφέρει το club, το πάθος, η φιλοδοξία πού έχουμε, καθώς και η ιστορία της ομάδας. Είναι ένα σπουδαίο club, όλοι το ξέρουν αυτό, και περιβάλλεσαι πραγματικά από αυτό το συναίσθημα όταν βρίσκεσαι σε αυτό το κτίριο, ανάμεσα στους ανθρώπους ή στην πόλη. Είναι ένα μέρος πού έχω αγαπήσει, και κατά κάποιον τρόπο, έχω γίνει άντρας εδώ. Ήρθα στα 18 μου και έχω μάθει τόσα πολλά από τότε. Μέσα από τις όμορφες και τις δύσκολες στιγμές, έχω αγαπήσει κάθε λεπτό εδώ. Είναι ένα μέρος στο οποίο θέλω να βρίσκομαι, ευελπιστώ για το υπόλοιπο της καριέρας μου – θα λάτρευα να περάσω όλο μου το χρόνο σε αυτό το club.»

Well done and said, Joe Gomez!

Θα ασχολούμαστε για πολύ καιρό ακόμα με το μεγάλο ταλέντο πού λέγεται Joe Gomez.
Θα ασχολούμαστε για πολύ καιρό ακόμα με το μεγάλο ταλέντο πού λέγεται Joe Gomez.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com