Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Napoli (preview)

Liverpool – Napoli (preview)

6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League και η Liverpool υποδέχεται τη Napoli το βράδυ της Τρίτης (10/12) στις 22:00 ώρα Ελλάδος σε έναν αγώνα με χαρακτήρα τελικού και για τις δύο ομάδες.

Οι Reds υποδέχονται τους Ιταλούς και πρέπει να τους νικήσουν με σκορ 1-0 είτε με 2 γκολ διαφορά, για να είναι εκείνοι που θα πάρουν την πρόκριση για τη φάση των 16.

Στην ομάδα μας αρκεί νίκη με οποιοδήποτε σκορ, αν η Paris Saint-Germain δεν καταφέρει να νικήσει τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι.

Η Liverpool προέρχεται από την άνετη νίκη επί της Bournemouth με 0-4 το Σάββατο και πάει στον αυριανό τελικό με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Εύκολη νίκη είχε και η Napoli κόντρα στη Frosinone.

Ο Jürgen Klopp αντιμετωπίζει για ακόμη μια φορά προβλήματα τραυματισμών, καθώς δεν είναι διαθέσιμοι οι Nathaniel Clyne, Dominic Solanke, Joe Gomez και Alex Oxlade-Chamberlain, ενώ υπάρχει αισιοδοξία για τη συμμετοχή του Dejan Lovren.

Ο Sadio Mane έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημά του και αναμένεται να ξεκινήσει βασικός.

Η Napoli του Carlo Ancelotti έρχεται στο Anfield με στόχο να αποφύγει την ήττα και να περάσει εκείνη στη φάση των 16. Ο Ιταλός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεση του τους Verdi και Chiriches, ενώ στην Σαββατιάτικη αναμέτρηση επέστρεψε ο Ghoulam μετά από μεγάλο διάστημα απουσίας.

Ο Alex Meret αγωνίστηκε βασικός κόντρα στην Frosinone, αλλά αύριο αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού ο David Ospina.

Οι Ιταλοί είναι αήττητοι στη φετινή διοργάνωση, ενώ η ομάδα του Klopp έχει γνωρίσει 3 ήττες. Όλες μακριά από το Anfield.

Οι Reds έχουν σκοράρει 31 γκολ στους εντός έδρας αγώνες για το Champions League με τον Jürgen Klopp στο τιμόνι.

Η Liverpool υποδέχεται στο Anfield την Napoli το βράδυ της Τρίτης.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com