Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ασταμάτητος Salah και κορυφή!

Ασταμάτητος Salah και κορυφή!

Μα τι Salah ήταν αυτός! Με ένα καταπλητικό hat-trick του Αιγύπτιου η Liverpool πέρασε σαν σίφουνας από το Vitality Stadium και έπιασε κορυφή στην Premier League. Ο Mo με τα 3 γκολ που σημειώσε βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ μαζί με τον Aubameyang με 10.

Οι Reds με τη σημερινή τους νίκη πραγματοποίησαν το καλύτερό τους ξεκίνημα στην ιστορία.

Ο James Milner αγωνίστηκε ως δεξιός μπακ και έφτασε τις 500 συμμετοχές στην Premier League.

Α’ Ημίχρονο: Επιστροφή στην αρχική ενδεκάδα για τους Firmino, Salah και Robertson με τον Milner να αγωνίζεται ως δεξιός μπακ αντί του Trent Alexander-Arnold. Στο 14’ αρκετά άουτ έφυγε ένα σουτ του Salah από αρκετή δύσκολη θέση. Καλή στιγμή για τους Reds στο 20’ με τη σέντρα του Robertson και το σουτ του Keita να κοντράρουν όμως σε παίκτες των γηπεδούχων. Σέντρα-σουτ επιχείρησε ο King στο 21ο λεπτό χωρίς να απειλήσει τον Alisson. Αρκετά καλή επέμβαση πραγματοποίησε ο Βραζιλιάνος στο 23’ σε καλό σουτ του Brooks. Σκοράρει η Liverpool στο 25’ με τον Mo Salah! Ο Firmino επιχειρεί ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής, ο Begovic κάνει ασταθή απόκρουση και ο Αιγύπτιος από κοντά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Προσπάθησε να πιέσει η Bournemouth και να δημιουργήσει ευκαιρίες στο υπόλοιπο του πρώτο ημίχρονου, χωρίς ωστόσο να καταφέρει. Μπροστά οι Reds με 0-1 μετά τα πρώτα 45 λεπτά.

Β’ Ημίχρονο : Ξεκινάει το δεύτερο ημίχρονο και με το καλημέρα η Liverpool κάνει το 0-2! Ξανά με τον Mohamed Salah! Ο Φαραώ με μια κίνηση από την περσινή σεζόν έμεινε όρθιος από τα μαρκάρισματα, ο Ake δεν μπόρεσε να τον ρίξει και σκόραρε με αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή. Ασταμάτητος ο Mo, ο οποίος δεν έπεσε από το πάτημα του Cook. Ευκαιρία με τον King για τη Bournemouth στο 53’ με τον Νορβηγό πρώτα να πλασάρει και έπειτα να πέφτει εύκολα. Δύο αλλαγές έκανε στο 65’ ο Klopp με τον αμφίβολο Mane να παίρνει τη θέση του Shaqiri και τον Lallana τη θέση του Keita. Και τρίτο γκολ βρήκαν οι Reds στο 68ο λεπτό. Εξαιρετική σέντρα του Robertson και ο Cook με κίνηση επιθετικού έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Με ένα απλά εκπληκτικό τέρμα ο Mo Salah έγραψε το 0-4 στο 77’! Ο Φαραώ βγήκε στην αντεπίθεση πέρασε όποιον βγήκε μπροστά του και τον Begovic, έκανε προσποίηση στον Ake και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για τρίτη φορά. Ο Henderson μπήκε στο παιχνίδι στη θέση του καλού σήμερα Firmino στο 81ο λεπτό. Τις πρώτες βοήθειες δέχθηκε ο Lallana από το ιατρικό επιτελείο των Reds για ένα χτύπημα στο κεφάλι. Ο Άγγλος πέρασε ξανά στον αγώνα στις καθυστερήσεις. 

Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία θα πάει η Liverpool στον τελικό κόντρα στη Napoli την Τρίτη για την πρόκριση τους 16 του Uefa Champions League.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων :

Liverpool: Alisson, Matip, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Milner, Wijnaldum, Keita (65’ Lallana), Shaqiri (65’ Mane), Salah, Firmino (81’ Henderson). 

Bournemouth : Begovic, Daniels, Ake, Cook, Francis, Fraser, Lerma, Surman, Stanislas, Brooks, King.

Ένας τρομερός Mo Salah σάρωσε τη Bournemouth.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com