Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Μπορεί να κάνει τη διαφορά ο Keita ”

Klopp: “ Μπορεί να κάνει τη διαφορά ο Keita ”

Η Liverpool το βράδυ της Τετάρτης επικράτησε της Burnley στο Turf Moor με 1-3 και ο Naby Keita ανακηρύχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Ο Naby ξεκίνησε μετά από αρκετό καιρό και είχε εξαιρετική απόδοση. Μετά την πολύ καλή προχθεσινή εμφάνιση του 23χρονου ο Klopp ρωτήθηκε για εκείνον στη σημερινή συνέντευξη τύπου και τόνισε, πως τον πίστευε από την πρώτη στιγμή.

“ Χρειάστηκε λίγο χρόνο προσαρμογής και αυτό ήταν φυσιολογικό. Ήταν ένα καινούριο περιβάλλον για εκείνον. ”

“ Γνωρίζαμε από την πρώτη στιγμή πόσο καλός παίκτης είναι και τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή για εκείνον να το δείξει. ”

“ Χρησιμοποιούσαμε τους παλιούς μας παίκτες. Εκείνους που δουλεύουν καιρό μαζί και γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους. Αυτό κάνει πιο δύσκολη την προσαρμογή των νέων παικτών. ”

“ Αλλά εμείς ποτέ δεν είχαμε την παραμικρή αμφιβολλία για την μεγάλη ποιότητα του Naby. Αυτός ήταν ο λόγος εξάλλου, που τον περίμεναμε ως τώρα και τον είχαμε πραγματικά ανάγκη. Είναι ένας φανταστικός ποδοσφαιριστής. Ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς και μπορεί να κάνει τη διαφορά. ”

Ο Naby Keita συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα και στον Σαββατιάτικο αγώνα κόντρα στη Bournemouth, ειδικά μετά την καλή του εμφάνιση κόντρα στη Burnley.

Ενθουσιασμένος με τον Keita ο Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com