Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Bournemouth – Liverpool (preview)

Bournemouth – Liverpool (preview)

16η αγωνιστική της Premier League και η Liverpool φιλοξενείται στο Vitality Stadium από την Bournemouth το Σάββατο (8/12) στις 14:30 ώρα Ελλάδος. 

Οι Reds προέρχονται από το διπλό επί της Burnley το βράδυ της Τετάρτης και θέλουν να πετύχουν την πέμπτη τους της συνεχόμενη νίκη και παράλληλα να περιμένουν απώλεια της Manchester City κόντρα στην Chelsea. 

Πολλά τα αγωνιστικά πρόβλημα για τον Jürgen Klopp, καθώς στον αγώνα της Τετάρτης είδε τον Gomez να παθαίνει κάταγμα στο αριστερό του πόδι και να χρειάζεται να λείψει για μεγάλο διάστημα. 

Όπως επιβεβαίωσε στη συνέντευξη τύπου ο Γερμανός εκτός από τον αγώνα με τη Bournemouth θα παραμείνουν και οι Dejan Lovren, Nathaniel Clyne, Dominic Solanke και πιθανότατα και ο Sadio Mane. 

Μη διαθέσιμοι παραμένουν και οι Alex Oxlade-Chamberlain και Rhian Brewster με τον τελευταίο να πλησιάζει στην επιστροφή του. 

Ο Joel Matip θα ξεκινήσει κατά πάσα πιθανότατα στο πλευρό του Virgil Van Dijk. 

Αρκετά πρόβληματα τραυματισμών αντιμετωπίζει και η Bournemouth, η οποία προέρχεται από τη νίκη επί της Huddersfield με 2-1. Στο συγκεκριμένο αγώνα ο Cook υπέστη ρίξη χιαστών και θα απουσιάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο Gosling και ο πρώην παίκτης των Reds, Smith παραμένουν εκτός.

Τα Κεράσια βρίσκονται στην 7η θέση της βαθμολογίας και προερχόντουσαν από 4 συνεχόμενες ήττες. Τις 2 εντός έδρας κόντρα σε Manchester United και Arsenal και μάλιστα με το ίδιο σκορ, 1-2. Το αρνητικό σερί έσπασε με τη μεσοβδόμαδη νίκη κόντρα στη Huddersfield.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Lee Mason.

Στατιστικά στοιχεία : 

  • 4 στα 6 έχει η Liverpool κόντρα στη Bournemouth σε αγώνες Premier League.
  • Μόλις μια η νίκη της Bournemouth επί των Reds. Τον Δεκέμβρη του 2016 με 4-3.
  • Αν δεν χάσουν οι Reds αύριο θα μείνουν 17 σερί παιχνίδια αήττητοι στην Premier League. Θα αποτελεί επίδοση ρεκόρ στην ιστορία της ομάδας.
  • 3 γκολ και 2 ασίστ για τον Roberto Firmino στα τελευταία του 5 παιχνίδια με τη Bournemouth.
  • Τα Κεράσια θέλουν 2 γκολ, για να φτάσουν τα 100 στο Vitality στην Premier League.
  • Την 500η του συμμετοχή στην Premier League θα πραγματοποιήσει αύριο ο James Milner. Μόλις ο 13ος παίκτης που το καταφέρνει αυτό.
Η Bournemouth υποδέχεται την Liverpool για την 16η αγωνιστική.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com