Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: “ Κοιτάμε μόνο τα δικά μας αποτελέσματα ”

Robertson: “ Κοιτάμε μόνο τα δικά μας αποτελέσματα ”

Στη λίστα για τους καλύτερους του μήνα, βρίσκεται ο Robertson!

Η Liverpool βρίσκεται μόνο 2 βαθμούς πίσω από την Manchester City και αύριο αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Bournemouth. Ο αριστερός μπακ των Reds, Andrew Robertson παραχώρησε δηλώσεις στο Sky Sports για τον αυριανό αγώνα και για τη μέχρι τώρα πορεία των Reds.

Ο Σκωτσέζος τόνισε πως το φυσιολογικό θα ήταν να βρισκόταν η Liverpool στην κορυφή της βαθμολογίας μετά το εξαιρετικό της ξεκίνημα.

“ Όταν κοιτάς το ξεκίνημά μας και βλέπεις ότι είμαστε αήττητοι αρχές Δεκέμβρη πιστεύεις ότι θα βρισκόμασταν στην κορυφή. Και όμως δεν είναι έτσι. Ακόμα κυνηγάμε τη City. ”

“ Πραγματοποίησαμε ένα καλό ξεκίνημα και το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και μην κοιτάζουμε τους άλλους. ”

“ Έχουμε τον έλεγχο τώρα και συνεχίζουμε να ασκούμε πίεση στη City. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει συναρπαστικό το πρωτάθλημα στο τέλος, αν συνεχίσουμε τη δουλειά μας. ”

“ Το μόνο αποτελέσμα της Manchester City που κοιτάζουμε και μπορούμε να επηρεάσουμε είναι το μεταξύ μας ματς. Τίποτα άλλο πέρα από αυτό. ”

“ Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντωμένοι στα δικά μας παιχνίδια και συνεχίσουμε να παίρνουμε τους 3 βαθμούς και σε κάθε αγώνα.”

Οι Reds αντιμετωπίζουν την επόμενη Τρίτη τη Napoli στο Anfield και στις 16 του μήνα την Manchester United.

Συγκεντρωμένος στα αποτελέσματα της Liverpool ο Robertson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com