Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Dyche: “ Φανταστικό το τάκλιν του Mee στον Gomez ”

Dyche: “ Φανταστικό το τάκλιν του Mee στον Gomez ”

Ο αμυντικός της Liverpool, Joe Gomez τραυματίστηκε στον χθεσινό αγώνα κόντρα στη Burnley από ένα τάκλιν του Ben Mee και θα χρειαστεί να παραμείνει εκτός δράσης για 6 εβδομάδες. Το τάκλιν του Mee ήταν δολοφονικό, όμως άρεσε στον προπονητή της Burnley, Dean Dyche.

Ο προπονητής των Clarets παραχώρησε δηλώσεις στο Sky Sports και υποστήριξε το σκληρό παιχνίδι των παικτών του.

“ Υπήρξαν μερικά καταπληκτικά τάκλιν χθες το βράδυ. Νομίζω μόνο ένα του Bardsley δεν ήταν εξίσου καλό. ”

“ Το τάκλιν του Ben Mee πιστεύω πως ήταν ένα φαναστικό τάκλιν. Ακόμα και ο ίδιος ο Gomez πιστεύω πως θα το κατάλαβε αυτό. Μου φαίνεται για ειλικρινής παίκτης. ”

“ Του στέλνουμε τις καλύτερες μας ευχές για ανάρρωση αν έχει τον οποιοδήποτε τραυματισμό, όμως ξαναλέω πως δεν ήταν ένα άσχημο τάκλιν. Ήταν ένα φανταστικό τάκλιν.”

Ο Sean Dyche στη συνέχεια αναφέρθηκε στις δηλώσες του Jürgen Klopp.

“ Δεν αναφέρθηκε στο θέατρο που έκανε ο Daniel Sturridge. Κανείς δεν τον ακούμπησε, αλλά εκείνος έπεσε στο έδαφος και κέρδισε φάουλ. ”

“ Ήμουν οπαδός της Liverpool όταν ήμουν μικρός και είχαν μια ομάδα με τεράστιες ικανότητες, είχαν πάθος, θέληση και φυσική δύναμη. ”

“ Τώρα, αν αυτό το έχουν χάσει ή αν δεν μπορούν να κάνουν τάκλιν, όπως έκαναν χθες οι δίκοι μου παίκτες δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Έχουν αναπληρώσει τα τάκλιν με το θέατρο. Είμαι χαρούμενος που είμαι old-fashioned! ”

Δεν βρήκε κανένα πρόβλημα στα τάκλιν των παικτών του ο Dyche.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com