Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Shaqiri: “ Αυτά μας είπε στο ημίχρονο ο Klopp ”

Shaqiri: “ Αυτά μας είπε στο ημίχρονο ο Klopp ”

Αρκετά μέτρια ήταν η εμφάνιση των Reds στο πρώτο ημίχρονο του χθεσινοβραδινού αγώνα κόντρα στη Burnley, ωστόσο στην επάναληψη η ομάδα εμφανίστηκε εμφανώς βελτιωμένη και ο Xherdan Shaqiri εξήγησε πως ήρθε η βελτίωση.

Ο Jürgen Klopp εξήγησε στους παίκτες στα αποδυτήρια και ο Ελβετός άσος ανέφερε στις δηλώσεις του τι τους είπε ο Γερμανός.

“ Είναι πάντα μια δύσκολη έδρα. Είχα αγωνιστεί και με τη Stoke σε αυτό το γήπεδο. Δεν είναι εύκολο να παίζεις εδώ, όμως εμείς κατάφεραμε να γυρίσουμε το ματς και να πάρουμε τη νίκη. ”

“ Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, όμως στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε όπως μπορούμε και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, για να γυρίσουμε το ματς. ”

“ Στο ημίχρονο ο προπονητής μας είπε ότι πρέπει να μπούμε περισσότερο στον αγώνα. Να είμαστε πιο ζωντανοί με τη μπάλα. Να κερδίσουμε πιο πολλές μονομαχίες και να πηγαίνουμε πιο πολύ τη μπάλα μπροστά. ”

“ Δεν ήμασταν όσο καλοί θα έπρεπε με τη μπάλα στα πόδια στο πρώτο ημίχρονο, αλλά μετά καταφέραμε να το αλλάξουμε αυτό και να πάρουμε τη νίκη. ”

“ Σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να μπαίνεις πιο γενναία στις φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε περισσότερο τη μπάλα στην κατοχή μας και αμυνθήκαμε καλύτερα. ”

Ο Shaqiri με πολύ όμορφο τελείωμα έκανε το 1-3 στις καθυστερήσεις.

Οι δηλώσεις του Shaqiri για τη νίκη επί της Burnley.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com