Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ζήτησε μεγαλύτερη προστασία για τους παίκτες του ο Klopp!

Ζήτησε μεγαλύτερη προστασία για τους παίκτες του ο Klopp!

Ικανοποιημένο και πάλι άφησαν τον Jurgen Klopp οι παίκτες του!

Αρκετά νευριασμένος φάνηκε ο Jürgen Klopp με τα χτυπήματα των παικτών της Burnley και το σκληρό παιχνίδι των Clarets στις δηλώσεις του. Ο Γερμανός μάλιστα φάνηκε να αντάλλαξε ορισμένες κουβέντες με τον Dyche μετά το τέλος της αναμέτρησης, όπως φάνηκε και από την τηλεοπτική κάμερα.

“ Είμαι σίγουρος πως δεν έχω κάνει και πολλούς φίλους, αλλά αυτή δεν είναι η δουλειά μου εξάλλου. ”

“ Μετά το πρώτο τάκλιν, το οποίο πήρε μόνο μπάλα και όχι πόδια είπα στον τέταρτο ότι δεν είναι φάουλ, αλλά δεν μπορεί να του επιτρέπεται να το κάνει αυτό. ”

“ Τα τάκλιν τους ήταν σαν το bowling. Ναι, έπαιρναν τη μπάλα, αλλά μαζί με αυτή έπαιρναν και τον παίκτη μας. Συνέβη 4 ή 5 φορές και αρέσει στον κόσμο, αλλά ο Joe τραυματίστηκε και κατά πιθανότατα δεν πρόκειται για μικροτραυματισμό. ”

“ Ήθελαν να γίνουν επιθετικοί και αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού. Αλλά όταν δοκιμάζεις κάτι πρέπει να είσαι και λίγο προσεκτικός. ”

“ Όλοι θέλουμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια και υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι, για να πάρεις τη νίκη. Πρέπει κάποιος να σου πει να σταματήσεις τέτοιου είδους τάκλιν όμως. ”

“ Ο παίκτης που έχει τη μπάλα μπορεί να σταθεί αρκετά άτυχος, όπως δηλαδή συνέβη με τον Gomez. Ο διαιητής πρέπει να διαβεβαιώσει ότι δεν θα συμβαίνει συχνά αυτός ο τρόπος παιχνιδιού. ”

“ Δεν πρέπει να συμβαίνει αυτό. Ας παίξουμε ποδόσφαιρο. ”

Ο τραυματισμός του Gomez δεν άρεσε καθόλου τον Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com