Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Κάναμε τη ζωή μας δύσκολη ”

Klopp: “ Κάναμε τη ζωή μας δύσκολη ”

Ο Jürgen Klopp παρέταξε τη Liverpool με πολλές αλλαγές το βράδυ της Τετάρτης στο Turf Moor κόντρα στη Burnley και οι Reds έφυγαν με το διπλό (1-3) με ανατροπή επί των Clarets.

Ο Γερμανός μίλησε στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα και εξήγησε πως ήρθε η νίκη της ομάδας.

“ Από το πρώτο ημίχρονο και την αρχή του παιχνιδιού κάναμε τη ζωή μας δύσκολη. Ο Joel έκανε 2,3 λάθος πάσες, αλλά αυτό φυσιλοφικό μετά τον τόσο καιρό που είχε να αγωνιστεί. Και ο Moreno χρειαζόταν χρόνο και έκανε κάποια λάθη. Το ίδιο συνέβη και με τους Origi και Sturridge. Ο Shaqiri δεν συμμετείχε και πολύ στο παιχνίδι μας. ” είπε αρχικά ο Klopp.

“ Η Burnley είχε ένα συγκεκριμένο πλάνο και κέρδισε ορισμένες μονομαχίες. Έκαναν το παιχνίδι τους και κατάφεραν να προηγηθούν. Με ρωτάνε αν το γκολ ήταν οφσάιντ, αλλά δεν το έχω ξαναδεί. ”

“ Η αντίδραση μας μετά ήταν η ιδανική. Δεν είναι εύκολο να καταφέρεις να γυρίσεις ένα ματς με τέτοιο τρόπο σε ένα τρόπο, όπως το Turf Moor. Ο Millie έκανε μια πάρα πάρα πολύ καλή εμφάνιση και κατάφερε να ισοφαρίσει. Έπειτα οι στημένες φάσεις λειτούργησαν ξανά μετά από μερικές εβδομάδες και ο Bobby σκόραρε με την πρώτη του επαφή. ”

“ Το τρίτο μας γκολ ήταν απλά υπέροχο. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο μεγαλύτερο διάστημα. Δείξαμε την τέλεια αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο και είμαι πολύ χαρούμενος με τους 3 βαθμούς. ”

Υπέροχο χαρακτήρισε ο γκολ του Shaqiri ο Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com