Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ανατροπή τίτλου στο Turf Moor!

Ανατροπή τίτλου στο Turf Moor!

Τέτοια ματς παλαιότερα θα τα έχανε. Ή τουλάχιστον δεν θα τα κέρδιζε. Φέτος όμως δεν ισχύουν αυτά, διότι η Liverpool είναι αποφασισμένη να πάρει τον τίτλο. Οι Reds παράταχθηκαν με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή τους, έμειναν πίσω στο σκορ, όμως με τα γκολ των Milner, Firmino και Shaqiri πέτυχαν την ολική ανατροπή.

Α’ Ημίχρονο: Ενδεκάδα με πολλές αλλαγές από τον Klopp. Οι Sturridge, Origi, Matip, Moreno πήραν φανέλα βασικού. Η πρώτη τελική για την ομάδα μας ήρθε στο 14’ με ένα πλαϊνό σουτ του Moreno, το οποίο έφυγε άουτ. Αναγκαστική αλλαγή για τη Liverpool με τον Alexander-Arnold να παίρνει τη θέση του τραυματία Gomez. Ο Mee της Burnley τραυμάτισε τον Gomez με πολύ επικίνδυνο τάκλιν. Ο Hart μπλοκάρε την κεφαλιά του Van Dijk στο 29ο λεπτό μετά το κόρνερ του Milner. Καλή στιγμή είχε η Burnley στο 35’ με ένα σουτ του Wood, το οποίο έφυγε κόρνερ μετά από κόντρα στον Keita. Καλό σουτ για τους γηπεδούχους αμέσως μετά με τον Bardsley. Αδύναμο σουτ από τον Keita στο 39’ και ο Hart μάζεψε εύκολα. Δεν κατάφεραν να απειλήσουν οι Reds στα πρώτα 45 λεπτά και έμειναν στο 0-0.

Β’ Ημίχρονο : Ωραίο πλασέ του Sturridge στο 47’ και ο Hart έδιωξε σε κόρνερ. Τρομερό σουτ του Keita στο 52’. Ο Hart βρήκε τη μπάλα, την έστειλε πρώτα στο δοκάρι και έπειτα κόρνερ. Βρήκε γκολ η Burnley με τον Cork στο 54ο λεπτό. Θα έπρεπε να είχε σημειώθει οφσάιντ όμως. Ωραία κυκλοφόρησε τη μπάλα η Liverpool και ο Origi έδωσε την ασίστ στον Milner, για να γράψει το 1-1 με εξαιρετικό σουτ, το οποίο κατέληξε στη δεξιά γωνιά του Hart. Πολλά κορμιά της Burnley, αλλά ο Milner κατάφερε και βρήκε εστία. Στο 65’ ο Salah και ο Firmino πέρασαν στον αγώνα και οι Origi και Moreno πέρασαν εκτός. Πρώτη επαφή με τη μπάλα και ο Βραζιλιάνος σκοράρει στο 69ο λεπτό! Shaqiri και Alexander-Arnold εκτελούν με πάσα ένα φάουλ και ο Trent κάνει το γέμισμα, βρίσκει τον Van Dijk και ο Ολλανδός γυρίζει στον Firmino, για να σκοράρει ο Bobby από κοντά! Ένα σουτ τιυ Gudmonson στο 79’ το μπλόκαρε εύκολα ο Alisson. Φάση διαρκειάς στα καρέ της Burnley στο 82ο λεπτό με τους Salah και Keita να προσπαθούν επανελλημένα να σκοράρουν, αλλά να μη μπορούν. Ο Hart απέκρουσε 2 προσπαθείες του Keita και του Salah και το τελευταίο τακουνάκι του Keita απομακρύνθηκε πάνω στη γράμμη. Αδύναμο σουτ του Salah μέσα από την περιοχή στο 86’ και ο Hart μάζεψε εύκολα. Απίστευτη απλά απίστευτη επέμβαση του Alisson σε κεφαλιά του Mee στο γάμα της εστίας του. Ο Βραζιλιάνος έβγαλε σε αντεπίθεση τους Reds και ο Shaqiri έγραψε το 1-3 με τέλειο πλασέ μετά από ασίστ του Salah. 

Τεράστια νίκη με ανατροπή για τη Liverpool. Ακολουθεί η Σαββατιάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Bournemouth.

Ο Milner ισοφαρίζει για τη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com