Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > El-Hadji Diouf : “ Μετάνιωσα που ήρθα στη Liverpool ”

El-Hadji Diouf : “ Μετάνιωσα που ήρθα στη Liverpool ”

Το καλοκαίρι του 2002 αμέσως μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κορεάς και της Ιαπωνίας η Liverpool με προπονητή τον Gerard Houllier απέκτησε τον Σενεγαλέζο, El-Hadji Diouf μετά την εξαιρετικές του εμφανίσεις με την Εθνική ομάδα.

Οι Reds τον πρότιμησαν από τον Nicolas Anelka και τον απέκτησαν έναντι £10 εκατομμυρίων, όμως εκείνος ποτέ δεν κατάφερε να δικαιώσει την επιλογή και να φανεί αντάξιος των περιστάσεων.

Χθες, ο Σενεγαλέζος μίλησε στο Γαλλικό RMC Sport και δήλωσε πως μετάνιωσε την τότε επιλογή του να έρθει στο Anfield και θα έπρεπει να είχε προτιμήσει την Barcelona ή την Manchester United.

“ Μπορώ να πω ότι μετανιώνω που φόρεσα τη φανέλα της Liverpool περισσότερο από κάθε άλλη. ”

“ Αν είχα την ευκαιρία να βρεθώ στο εκείνο το σημείο της καριέρας μου δεν είχα υπογράψει στη Liverpool. Θα είχα πάει στην Barcelona ή στην Manchester United. ”

“ Εκείνη τη στιγμή με ήθελαν και οι δύο. ”

Ο Diouf σκόραρε 2 γκολ κόντρα στη Southampton στο ντεμπούτο του με την κόκκινη φανέλα, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, καθώς ο επιθετικός κατάφερε να μείνει μια ολόκληρη σεζόν χωρίς γκολ.

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που ο πρώην παίκτης των Reds κάνει επίθεση στην ομάδα. Είχαν προηγηθεί ορισμένες σε πρώην συμπαίκτες του. Μεταξύ τους και ο Steven Gerrard.

Ο Gerrard με τον Diouf.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com