Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Δεν μπορούσα να αποφύγω το πρόστιμο ”

Klopp: “ Δεν μπορούσα να αποφύγω το πρόστιμο ”

Συνέντευξη τύπου για τον αυριανό αγώνα κόντρα στη Burnley παραχώρησε στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο Melwood ο Jürgen Klopp.

Ο Γερμανός αναφέρθηκε στην αντίπαλο των Reds, Burnley, στην τιμωρία που του επιβλήθηκε από τη FA , αλλά και στους Sadio Mane και Bobby Firmino.

Για τη Burnley : 

“ Είναι μια δύσκολη δοκιμασία για εμάς. Η Burnley πάντα είναι μια δύσκολη έδρα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι αύριο βράδυ. Η Burnley είχε τα προκριματικά του Europa League και την είχαν αποσπάσει. Τώρα είναι συγκεντρωμένοι 100% στο πρωτάθλημα. Δεν είναι εύκολο ματς. ”

Για την τιμωρία του και τον πανηγυρισμό του :

“ Δεν μπορούσα να αποφύγω το πρόστιμο. Αν δεν τηρείς τους κανόνες θα τιμωρηθείς και αυτό ακριβώς συνέβη. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το πρόστιμο. ”

“ Τελευταία φορά που πανηγύρισα έτσι ήταν πριν 14 χρόνια. Πρέπει να ήμουν λίγο πιο γρήγορος τότε. ”

“ Αν δεν υπήρχε ο συγκεκριμένος κανονισμός δεν πιστεύω ότι ο κόσμος θα πίστευε ότι έκανα τόσο μεγάλο λάθος. Όμως υπάρχει. Θα πληρώσω το πρόστιμο και όλα καλά. ”

Για τον Sadio Mane :

“ Η κατάστασή του πρέπει να εκτιμηθεί ξανά. Έχει ένα μεγάλο κόψιμο στο πόδι και χρειάστηκε ράμματα. Περπατάει με σαγιονάρες, αλλά δεν μπορεί να αγωνιστεί έτσι. ”

Για τον Firmino : 

“ Όλα είναι φυσιολογικά. Δεν παίζει συνέχεια το καλύτερο του ποδόσφαιρο. Υπάρχουν στιγμές που πετάς και στιγμές που πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο. Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Κάνει μια φυσιολογική ποδοσφαρική σεζόν. ”

Αποδέχθηκε το πρόστιμο ο Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com