Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Alexander-Arnold: “ Ονειρεύεσαι τέτοιες νίκες ”

Alexander-Arnold: “ Ονειρεύεσαι τέτοιες νίκες ”

Αν μπορούμε να πούμε ότι ένας παίκτης της Liverpool χάρηκε τη νίκη επί της Everton περισσότερο από τους υπόλοιπους αυτός ήταν ο Alexander-Arnold και αυτό φάνηκε και από τους εξάλλους πανηγυρισμούς του μετά το γκολ του Origi.

Ο Trent είναι ένας αληθινός Scouser και γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει το Merseyside derby και για τη Liverpool και ειδικότερα η νίκη στο τελευταίο λεπτό.

“ Τέτοιες νίκες τις ονειρεύεσαι ”

“ Είναι ξεχωριστό να αγωνίζεσαι σε ένα ντέρμπι του Merseyside και να κερδίζεις. ”

“ Είναι μια νίκη που και εμείς οι παίκτες, αλλά και οι οπαδοί θα τη θυμούνται για αρκετό καιρό. Κυριαρχίσαμε στον αγώνα και στο τέλος πήραμε τη νίκη. ”

“ Είναι μια νίκη, για την οποία πρέπει να είμαστε περήφανοι. Θα μας δώσει την ψυχολογία, ώστε να κάνουμε ένα καλό σερί την περίοδο των Χριστουγέννων. Ελπίζουμε να έχουμε και άλλα παρόμοια αποτελέσματα. ”

“ Δεν είναι εύκολο να πιστέψεις ότι πράγματα σαν αυτό γίνονται πραγματικότητα. Δουλεύω σκληρά εδώ και 15 χρόνια, για να καταφέρω να αγωνιστώ σε ένα τέτοιο παιχνίδι. ”

“ Περίμενεις αγώνες σαν αυτόν και κάνεις τα πάντα, για να αγωνιστείς σε ένα τέτοιο παιχνίδι, όπως ακριβώς έκανα εγώ. ”

“ Τα οφείλω όλα στους ανθρώπους που με στήριξαν και με βοήθησαν, για να φτάσω ως εδώ. Δεν θα είχα καταφέρει τίποτα χωρίς εκείνους. ”

Ο Alexander-Arnold πανηγυρίζει τη νίκη των Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com