Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ετοιμάζει αλλαγές με Burnley ο Klopp

Ετοιμάζει αλλαγές με Burnley ο Klopp

Μεσοβδόμαδη αγωνιστική υπάρχει αυτή την εβδομάδα στην Premier League και η Liverpool αντιμετωπίζει το βράδυ της Τετάρτης την Burnley στο Turf Moor για την 15η αγωνιστική.

Οι Reds προέρχονται από τη νίκη επί της Everton και αναμένεται να παραταχθούν με αλλαγές αύριο το βράδυ. Ο Sadio Mane αποχώρησε τραυματίας από το ντέρμπι της Κυριακής και το ίδιο συνέβη και με τον Andrew Robertson.

Ο Σεναγελέζος δέχθηκε ένα χτύπημα προς το τέλος της αναμέτρησης και κατά πάσα πιθανότητα θα προφυλαχθεί, ενώ ο Σκωτσέζος υποφέρει από ένα πρόβλημα στο ισχίο του. Αμφότεροι είναι αμφίβολοι για τον αγώνα με τους Clarets.

Στη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα είναι αρκετά πιθανό να ξεκινήσει ο Alberto Moreno για τρίτη φορά τη φετινή σεζόν, ενώ για την επίθεση υπάρχουν οι επιλογές των Daniel Sturridge και Divock Origi.

Ξεκούραση δείχνει να χρειάζεται και ο Roberto Firmino, ο οποίος τον τελευταίο καιρό είναι εκτός φόρμας και λογικά θα του τη δώσει στον αυριανό αγώνα ο Klopp.

Ξανά διαθέσιμος είναι ο Jordan Henderson μετά την τιμωρία του και υπάρχουν πιθανότητες να επανέλθει στο βασικό σχήμα.

Την ευκαιρία τους περιμένουν και οι Joel Matip και Naby Keita και αν επιλέξει ο Γερμανός να κάνει εκτεταμένο rotation με την Burnley θα τους χρησιμοποιήσει.

Αλλαγές από τον Klopp κόντρα στη Burnley.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com