Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp μίλησε για τους Van Dijk και Alisson

Ο Klopp μίλησε για τους Van Dijk και Alisson

Δύο παίκτες, οι οποίοι σταθερά ξεχωριζούν με την απόδοσή τους στη φετινή Liverpool είναι ο Alisson Becker και ο Virgil Van Dijk. Ο Jürgen Klopp εξήγησε μέσω της Liverpool Echo, το πως και οι 2 καταφέρνουν να αγωνιζόνται τόσο καλά τη φετινή.

Αμφότεροι αποκτήθηκαν μέσα στο 2018 με μεταγραφή από τη Roma και τη Southampton αντίστοιχα και έχουν μεταμορφώσει την άμυνα των Reds, καθώς η ομάδα έχει δεχθεί μόλις 5 γκολ σε 13 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα.

Πρώτα ο Klopp μίλησε για τον Ολλανδό στόπερ :

“ Αν είναι αυτό που περίμενα; Ναι βέβαια απολύτως. ”

“ Από την πρώτη στιγμή ήταν εξαιρετικός. Ήταν πιο εύκολο για εκείνον να μπει στην ομάδα και να προσαρμοστεί, διότι αγωνίζεται ως στόπερ και στη συγκεκριμένη θέση δεν χρειάζεται να αλλάξουν πολλά πράγματα όταν έρχεται ένας νέος παίκτης. ”

“ Είναι πολύ πιο δύσκολο για έναν μέσο να προσαμοραστεί στην ομάδα, διότι πρέπει να κάνεις πολλά περισσότερα σε αυτή τη θέση. ”

“ Αλλά ο Van Dijk είναι φανταστικός από την αρχή. Γνωρίζαμε και πριν υπογράψει σε εμάς ότι είναι ένας εξωπραγματικός ποδοσφαιριστής. ”

“ Είναι και καλός παίκτης και ηγέτης και αυτό τον κάνει εξαιρετικό. ”

Ο Γερμανός μίλησε και για τον Alisson :

“ Για τον Alisson είναι καλό ότι έπαιζε στην Ευρώπη και είχε προσαρμοστεί στο διαφορετικό στυλ παιχνιδιού σε σχέση με τη Βραζιλιά, όπως και ο Bobby Firmino. Είναι πολύ ήρεμος και αυτό τον κάνει καλύτερο. ”

“ Αυτό ακριβώς περιμέναμε από εκείνον όταν τον αγόρασαμε. Είναι θετικό αυτό. ”

Ο Klopp για τους Alisson και Van Dijk.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com