Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ήττα στο Παρίσι και τώρα … τελικός με Napoli!

Ήττα στο Παρίσι και τώρα … τελικός με Napoli!

Ίσως και να άργησε λίγο, όμως έστω και τώρα ο James Milner παίρνει την αναγνώριση πού τόσο αξίζει σαν παίκτης.

Οι Reds πραγματοποίησαν εφιαλτικό ξεκίνημα στον αγώνα του Παρισιού και γνώρισαν την ήττα με σκορ 2-1 και πλέον … τρέχουν. Η Liverpool το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με το εύστοχο πέναλτι του Milner στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Α’ Ημίχρονο : Εκτός ενδεκάδας άφησε τον Trent Alexander-Arnold ο Jürgen Klopp, καθώς ξεκίνησε και τον Joe Gomez και τον Lovren. Βασικός και ο Milner στην 150η συμμετοχή του με τους Reds. Πρώτη φάση του αγώνα για την PSG στο 3’ με τον Mbappe. Η πρώτη καλή φάση ήταν για την Paris στο 7’ με σουτ του Di Maria, το οποίο έδιωξε ο Alisson. Ο Βραζιλιάνος σταμάτησε και τον Mbappe στο 12’. Κακή αμυντική λειτουργία των Reds στο 13’ και ο Bernat κάνει το 1-0 για τους γηπεδούχους μετά από απομάκρυνση του Van Dijk, η οποία πήγε ακριβώς πάνω στον Ισπανό. Η πρώτη τελική για τους Reds ήρθε στο 21’ με σουτ του Salah. Ξανά ο Alisson έσωσε τη Liverpool σε επικίνδυνη σέντρα του Mbappe. Ο Βραζιλιάνος πρόλαβε τον Cavani. Στο 37ο λεπτό έγινε το 2-0 από τους Παριζιάνους με γκολ του Neymar από κοντά. Ο Alisson έσωσε του σουτ του Cavani από κοντά, αλλά δεν μπόρουσε να κάνει τίποτα με το τελειώμα του Neymar. Ο Mane ανατρέπεται ξεκάθαρα από τον Di Maria εντός περιοχής και μετά από υπόδειξη του πέμπτου διαιτητή δίνεται το πέναλτι. Ο Milner σημάδεψε σωστά και οι Reds μείωσαν σε 2-1 πριν φύγει το ημίχρονο.

Β’ Ημίχρονο : Με τον Neymar η πρώτη ευκαιρία της επανάληψης με ενα σουτ, το οποίο δεν απείλησε τον Alisson. Καλή ευκαιρία για τους Reds στο 60’ με κεφαλιά του Firmino, η οποία έφυγε λίγο έξω από την εστία του Buffon. Αλλαγή έκανε η Liverpool στο 65’ με τον Keita να παίρνει τη θέση του Wijnaldum. Τεράστια επέμβαση έκανε ο Alisson σε κεφαλιά του Marquinhos στο 68’. Στο 71’ ο Sturridge πήρε τη θέση του κακού απόψε Firmino. Ο Shaqiri ήταν η τρίτη αλλαγή του Klopp και μπήκε αντί του Milner. Μια ακόμη επέμβαση για τον Alisson σε φάουλ του Neymar στο 92ο λεπτό. Καμία φάση για τους Reds και τις όποιες τους ελπίδες φρόντισε να τις εκμηδενίσει ο Πολωνός διαιτητής. 

Στην 6η και τελευταία αγωνιστική η Liverpool υποδέχεται τη Napoli σε ένα ματς ζωής και θανάτου για την ομάδα του Klopp.

Ήττα και στο Παρίσι για τη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com