Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > O Klopp για το μέλλον των Fabinho και Keita στη Liverpool

O Klopp για το μέλλον των Fabinho και Keita στη Liverpool

Μεσούσης της συνέντευξης τύπου του για το αυριανό παιχνίδι με τη Watford, ο Jurgen Klopp ρωτήθηκε για τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών πού τον θέλουν να εξετάζει τον δανεισμό του Fabinho τον ερχόμενο Γενάρη, καθώς και για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Naby Keita.

Ας δούμε τι ακριβώς είχε να πει ο Γερμανός για τον καθένα από τους δύο παίκτες:

  • Για τον Fabinho:

«Πάντα τον είχαμε στο μυαλό μας σαν μία επένδυση για το μέλλον. Βρίσκεται σε φάση προσαρμογής (στην ομάδα); Ναι. Έπαιξε και τα πήγε καλά, οπότε όλα είναι εντάξει», ξεκαθάρισε ο Klopp.

«Τώρα έχουμε μπροστά μας την πιο έντονη περίοδο της σεζόν -είναι απίστευτο το πόσα παιχνίδια έχουμε το επόμενο διάστημα. Αυτό είναι καλό, το ξέραμε από πριν.»

«Αξιοποίησε το χρόνο έτσι ώστε να προσαρμοστεί σε αυτά πού ζητάμε από αυτόν. Αυτό ήταν πολύ καλό. Στα τελευταία παιχνίδια πού αγωνίστηκε ήταν τουλάχιστον καλός.»

«Φυσικά και δεν θα αποχωρήσει. Αυτό θα ήταν απολύτως τρελό -δε θέλει (να φύγει), απλά σε αυτόν τον τρελό κόσμο εκεί έξω υπάρχουν άνθρωποι πού, αν ένας παίκτης δεν παίξει στα τελευταία πέντε παιχνίδια, αμέσως ‘ανοίγουν’ την αγορά μετεγγραφών. Εμείς δεν εμπλεκόμαστε σε αυτό.»

  • Για την κατάσταση και την εντύπωσή του για τον Naby Keita σε αυτούς τους πρώτους μήνες του στην ομάδα:

«Η απόδοσή του τον πρώτο καιρό ήταν περισσότερο σε ένα καλό παρά σε ένα μέσο επίπεδο. Έπαιξε πολύ καλά στην αρχή.»

«Επέστρεψε κουρασμένος από τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα, όμως είναι λογικό από τη στιγμή πού είχε αυτές τις πολύωρες πτήσεις με τρεις στάσεις στην επιστροφή και όλα αυτά. Αυτό δεν είναι και πολύ cool, όμως χθες προπονήθηκε με την ομάδα. Προχθές δεν προπονήθηκε, όμως χθες πού συμμετείχε έδειχνε πολύ καλά.»

«Δεν υπάρχει κάτι για να κρίνω. Ο Naby πρέπει =και μπορεί- να βελτιωθεί. Πρέπει να μάθει τη γλώσσα και όλα τα σχετικά. Μπορεί να κάνει πολλά πράγματα, όμως είναι ένα μακροπρόθεσμο project (για την ομάδα)

«Έχουμε αυτόν τον υπέροχο παίκτη στην ομάδα μας και θα τον αξιοποιήσουμε: Τώρα, στο κοντινό μέλλον, μακροπρόθεσμα, θα τον αξιοποιήσουμε. Βρίσκεται στο καταλληλότερο μέρος.»

«Καταλαβαίνω ότι πρέπει να ρωτάτε για διαφορετικούς παίκτες, όμως όλα είναι καλά με τα αγόρια. Βρίσκονται εδώ και είναι διαθέσιμοι, εκτός από δύο ή τρεις.»

«Μακάρι να μείνουν έτσι τα πράγματα και θα τους δείτε όλους, σε σημαντικά παιχνίδια και σημαντικές στιγμές. Μακάρι να διασφαλίσουμε το να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και να μας βοηθήσουν να πάρουμε βαθμούς. Αυτό είναι το πλάνο», ξεκαθάρισε κλείνοντας ο Klopp.

Οι Keita και Fabinho σε μία από τις πρώτες τους προπονήσεις υπό τον Klopp.
Οι Keita και Fabinho σε μία από τις πρώτες τους προπονήσεις υπό τον Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com