Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Watford – Liverpool (preview)

Watford – Liverpool (preview)

Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση η Liverpool μετά το διάλειμμα για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων και αντιμετωπίζει αύριο στις 17:00 ώρα Ελλάδος την Watford στο Vicarage Road στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Premier League.

Οι Reds προέρχονται από τη νίκη επί της Cardiff με 2-0 και θέλουν οπωσδήποτε τους 3 βαθμούς και στο αυριανό παιχνίδι, ώστε να συνεχίζουν να πιέζουν την Manchester City.

Ο Adam Lallana αποκόμισε νέο πρόβλημα τραυματισμού (όχι σοβαρού) και δεν θα είναι διαθέσιμος για αύριο. Εκτός παραμένει και ο Alex Oxlade-Chamberlain, ενώ απολύτα έτοιμος είναι ο αρχηγός, Jordan Henderson.

Αρκετές πιθανότητες να ξεκινήσει συγκεντρώνει ο Xherdan Shaqiri μετά τις καταπληκτικές του εμφανίσεις με τη Liverpool και την Εθνική Ελβετίας.

Η αντίπαλος των Reds, Watford βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς, όσους δηλαδή έχει και η Bournemouth, αλλά και η Man. United. Αγνόει τη νίκη τους τελευταίους δύο αγώνες, καθώς προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με τη Southampton και την εκτός ήττα από τη Newcastle με 1-0.

Ο Troy Deeney μπορεί να ξεκινήσει για πρώτη φορά από τις 6 Οκτωβρίου, εφόσον ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του. Επίσης, αύριο αναμένεται να επιστρέψουν και οι Capoue και Prodl.

Στατιστικά στοιχεία : 

  • Οι Reds έχουν κερδίσει 9 από τις τελευταίες 11 αναμετρήσεις τους κόντρα στη Watford.
  • Κανένα από τα 22 παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων δεν έχει λήξει 0-0.
  • Η Watford μετρά 5 νίκες στα 7 τελευταία της εντός έδρα παιχνίδια.
  • Η Liverpool θέλει να παραμείνει αήττητη για 13ο παιχνίδι για πρώτη φορά από το 2007.
  • 5 γκολ σε 2 αναμετρήσεις με αντίπαλο τη Watford έχει σημειώσει ο Mohamed Salah.

 

Η Liverpool αντιμετωπίζει την Watford για την 12η αγωνιστική της Premier League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com