Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Πρέπει να βελτιωθούμε ”

Klopp: “ Πρέπει να βελτιωθούμε ”

Η Liverpool πραγματοποιεί μια καλή σεζόν ως τώρα στο Πρωτάθλημα της Premier League, καθώς δεν έχει ηττηθεί ακόμα και βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Αν θέλει, όμως να φτάσει ψηλότερα θα πρέπει να βελτιωθεί, όπως δήλωσε ο Jürgen Klopp.

Ο προπονητής των Reds ρωτήθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και ναι μεν παραδέχθηκε την πρόοδο της ομάδας, αλλά τόνισε πως η βελτίωση είναι απαραίτητη.

“ Πρέπει να βελτιωθούμε. Είναι ανάγκη να το κάνουμε και θα το κάνουμε. Αλλά πάνω από όλα πρέπει να κερδίζουμε τους αγώνες και αυτό είναι κάτι που πετυχαίνουμε μέχρι στιγμής. ”

“ Δεν υπάρχει λόγος κριτικής στα παιδιά, διότι πολλά πράγματα είναι καλύτερα από πέρυσι. Η αμυντική μας λειτουργία είναι καλύτερη. Οι στημένες μας φάσεις επίσης. Το κοουτσάρισμα είναι καλύτερο. Πάρα πολλά πράγματα έχουν βελτιωθεί σε σχέση με πέρυσι. ”

“ Τέτοια εποχή πέρυσι δεν είχαμε τόσα καλά παιχνίδια. Είχαμε χάσει στην Tottenham τον Οκτώβρη. Ναι και τώρα χάσαμε στο Βελιγράδι και ήταν μια κακή εμφάνιση. Όπως και με τη Napoli δεν κάναμε ένα καλό παιχνίδι. ”

“ Υπήρξαν δύο παιχνίδια, στα οποία δεν ήμασταν καλοί. Σε όλα τα υπόλοιπα ήμασταν. Παίξαμε με την PSG και κερδίσαμε. Δεν έχουν χάσει άλλο αγώνα μέσα στη σεζόν. ”

“ Όλα είναι καλά. Μου αρέσει η μέχρι τώρα πορεία μας. Θα βελτιωθούμε σίγουρα. ”

Ο Klopp δήλωσε ευχαρίστημενος, αλλά ζήτησε και βελτίωση.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com