Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κοιτάζει Clyne η Cardiff

Κοιτάζει Clyne η Cardiff

Ένας από τους παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί καθόλου στη φετινή Premier League για τη Liverpool είναι ο δεξιός μπακ, Nathaniel Clyne.

Ο 27χρονος Άγγλος δεν κατάφερε ποτέ να επανέλθει μετά τον τραυματισμό που υπέστη το καλοκαίρι του 2017 και πλέον έχει χάσει εντελώς τη θέση του από τον Trent Alexander Arnold. Θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να ανακτήσει τη θέση του μέσα στη σεζόν και η αποχώρηση μοιάζει μονόδρομος.

Ο Clyne δεν έχει να μπει σε αποστολή για αγώνα της Premier League από τις 12 Αυγούστου και έχει αγωνιστεί μόνο στον αγώνα του Carabao Cup με την Chelsea.

Την περίπτωση του παρακολουθεί πλέον η Cardiff και ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν, αν είναι σύμφωνος και ο Jürgen Klopp.

Πάντως, οι bluebirds πρώτα βρίσκονται σε αναζήτηση ενός επιθετικού και έπειτα θα κοιτάξουν να ενισχυθούν στις υπόλοιπες θέσεις. Γι’ αυτό το λόγο ο Clyne είναι μεν στη λίστα τους, αλλά δεν αποτελεί προτεραιότητά.

Επίσης, όπως αναφέρουν οι Ουαλοί πρόβλημα μπορεί να προκύψει και από τον μεγάλο μισθό του Άγγλου αμυντικού. Είναι σχεδόν απίθανο να καταφέρει η Cardiff να του δώσει το συμβόλαιο που έχει στη Liverpool.

Ακόμα και αν δεν καταλήξει στην Cardiff, η αποχώρηση τον Γενάρη είναι το πιο πιθανό σενάριο για τον Clyne.

Δύσκολα θα παραμείνει ο Clyne.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com