Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Joe Gomez: «Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ ο van Dijk!»

Joe Gomez: «Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ ο van Dijk!»

Το ρόλο του συμπαίκτη του και ηγέτη της άμυνας της Liverpool στην ομάδα -αλλά και στην προσωπική του ανάπτυξη- Virgil van Dijk, εξύμνησε ο Joe Gomez.

Ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας μας έχει παρουσιάσει εντυπωσιακή βελτίωση τη φετινή σεζόν, ενώ αναδείχθηκε και MVP της εθνικής ομάδας της Αγγλίας στη νίκη της επί της Κροατίας με 2-1.

Εξ αφορμής της εντυπωσιακής του εμφάνισης, της γενικότερης κατάστασης στην οποία βρίσκεται, αλλά και της φήμης πού έχει δημιουργήσει για τις εκτελέσεις πλαγίων-out, παραχώρησε συνέντευξη στην Independent, όπου και δήλωσε τα εξής:

«Δε θέλω να με θυμάται ο κόσμος απλά και μόνο σαν έναν εκτελεστή πλαγίων-out», απαντά σε σχετική ερώτηση -προϊόν της φήμης πού έχει χτίσει για τις εκτελέσεις του αυτές.

«Αυτές οι εκτελέσεις δεν είναι κάτι στο οποίο πρόκειται να βασιστούμε, ή να είναι το πρώτο πράγμα πού μας έρχεται να κάνουμε όταν η μπάλα βγαίνει εκτός αγωνιστικού χώρου, γιατί είμαστε μία ποδοσφαιρική ομάδα.»

«Δεν είναι ότι θέλω να χρησιμοποιώ συνεχώς αυτή την ικανότητα. Εκτός αν είναι η κατάλληλη στιγμή. Δε λειτουργεί πάντα, όμως μερικές φορές, όπως στο παιχνίδι με την Κροατία, μας βοήθησε.»

Εν συνεχεία ο Gomez ρωτήθηκε και για τη συνύπαρξή του με τον Virgil van Dijk στο κέντρο της άμυνας των Reds, για να απαντήσει ως ακολούθως:

«Ο Virgil έχει φανεί πολύ σημαντικός ως τώρα. Είναι top παίκτης. Νομίζω ότι το απέδειξε και την περσινή σεζόν, και τη φετινή.»

«Εννοώ ότι το περιβάλλον στο οποίο δουλεύω είναι εξαιρετικό. Ο Stonesy (John Stones), o Harry Maguire, τόσοι άλλοι παίκτες, και ο Virgil με έχουν βοηθήσει τρομερά.»

«Είμαι νέος παίκτης ακόμα, μαθαίνω ακόμα, οπότε το μόνο πού μπορώ να κάνω είναι να απορροφώ (γνώση), και ευτυχώς έχω γύρω μου εξαιρετικούς παίκτες, εξαιρετικούς ανθρώπους από τους οποίους μπορώ να μάθω πράγματα και να πάρω έμπνευση ώστε να παίξω έτσι όπως θέλω. οπότε είμαι ευγνώμων πού βρίσκομαι στη θέση που βρίσκομαι και πού μαθαίνω από τους ανθρώπους πού μαθαίνω.»

Την ευγνωμοσύνη του στον van Dijk, αλλά και σε συμπαίκτες του στην εθνική Αγγλίας εξέφρασε με ταπεινότητα ο Joe Gomez.
Την ευγνωμοσύνη του στον van Dijk, αλλά και σε συμπαίκτες του στην εθνική Αγγλίας εξέφρασε με ταπεινότητα ο Joe Gomez.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com