Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πόσα χρήματα χρωστάει η Barcelona στη Liverpool για την μεταγραφή του Coutinho

Πόσα χρήματα χρωστάει η Barcelona στη Liverpool για την μεταγραφή του Coutinho

Σκέφτεται το μέλλον του ο Coutinho.

Περίπου 12 μήνες έχουν περάσει από την μεταγραφή του Philippe Coutinho στην Barcelona από τη Liverpool και οι Καταλανοί δεν έχουν αποπληρώσει ακόμα ολόκληρο το ποσό της μεταγραφής.

Ο παίκτης από το καλοκαίρι ήταν φευγάτος και οι Reds αποφάσισαν να τον αφήσουν να πάρει τη μεταγραφή για το Camp Nou με ένα καταπληκτικό deal ύψους £142 εκατομμυρίων + τον όρο για πληρωμή επιπλέον £89 εκατομμυρίων για κάθε αγορά μέχρι το 2021.

Η Barcelona έχει δώσει ένα πολύ μεγάλο ποσό στη Liverpool, όμως χρωστάει ακόμα £36 εκατομμύρια. Βέβαια, δεν είμαστε σίγουρα αν θα πληρωθούν όλα αν και κατά πάσα πιθανότητα αυτό θα συμβεί (τουλάχιστον με το μεγαλύτερο μέρος του ποσού).

Εννοείται πως οι Reds δεν θα έπαιρναν όλα τα χρήματα μαζί, αλλά η πληρωμή θα γινόταν με δόσεις.

Ας πάρουμε τα bonus αναλυτικά. Το πρώτο bonus που έβαλαν οι Reds αφορούσε τις συμμετοχές του Βραζιλιάνου με τη φανέλα των Blaugrana. Η Liverpool θα λάβει £17 εκατομμύρια όταν και αν ο Coutinho συμπληρώσει 100 εμφανίσεις. Προς το παρόν έχει αγωνιστεί 29 φορές.

Επίσης, υπάρχει ένα ακόμη bonus, που αφορά τις εμφανίσεις του παίκτη. Η Liverpool θα λαμβάνει £4.4 εκατομμύρια για κάθε 25 παιχνίδια του 26χρονου μέσου. Αυτό σημαίνει, πως οι Καταλανοί έχουν ήδη πληρώσει την πρώτη δόση.

Άλλα £4.4 εισέπραξαν οι Reds, επειδή η Barcelona κατάφερε να εξασφαλίσει την έξοδο της στο Champions League της τρέχουσας σεζόν. Αυτό θα συμβεί και στο τέλος της σεζόν 2018-19, διότι οι Πρωταθλητές Ισπανίας θα τερματίσουν ξανά στην πρώτη τετράδα.

Επίσης, αν η Barcelona κατακτήσει το Champions League με τον Coutinho στο ρόστερ της θα πληρώσει και άλλα £4.4 εκατομμύρια στην ομάδα του Klopp.

Τα αναλυτικά ποσά της μεταγραφής Coutinho.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com