Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > 89 εκ. επιπλέον θα πρέπει να πληρώσει η Barcelona αν θέλει παίκτη της Liverpool πριν το 2021!

89 εκ. επιπλέον θα πρέπει να πληρώσει η Barcelona αν θέλει παίκτη της Liverpool πριν το 2021!

Ο Coutinho και ο Suarez με την φανέλα της Liverpool.

Τον περασμένο Ιανουάριο η Liverpool πούλησε τον Philippe Coutinho στην Barcelona έναντι 142£ εκατομμυρίων και συμπεριέλαβε έναν πολύ σημαντικό όρο στο deal της μεταγραφής.

Οι Reds, όπως έγινε γνωστό χθες ουσιαστικά απαγόρεψαν στους Καταλανούς να τους αγοράσουν άλλον παίκτη μέχρι και το 2021, καθώς αν θέλουν να κάνουν πρόταση π.χ. για τον Roberto Firmino θα πρέπει να βάλουν επιπλέον 89£ εκατομμύρια στο ποσό της τελικής πρότασης.

Αποτελεί μια μεγάλη επιτυχία του Michael Edwards, καθώς η Liverpool εκτός από τον Coutinho είχε χάσει και τον Luis Suarez, ο οποίος ακολούθησε το αντίστοιχο δρομολόγιο το καλοκαίρι του 2014.

Αν ήθελε η Barcelona να αποκτήσει τον Mohamed Salah, του οποίου η αξία βρίσκεται στα 150£ εκατομμύρια θα έπρεπε να καταθέσει πρόταση ύψους 239£ εκατομμύριων. Αυτός ο όρος θα ισχύει μέχρι το 2021.

Φυσικά και δεν υπάρχει θέμα πώλησης κανένος παίκτη της ομάδας στους Πρωταθλητές Ισπανίας, αλλά ακόμα και ενδιαφέρον να υπάρξει, πολύ δύσκολα θα καταφέρει να προχωρήσει το deal μετά τον όρο που κατάφερε να βάλει ο Michael Edwards.

O Coutinho και ο Suarez πήγαν στην Καταλονία από το Merseyside
O Coutinho και ο Suarez πήγαν στην Καταλονία από το Merseyside
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com