Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Martin Cox: “ Οι άνθρωποι στο Liverpool το απέδειξαν- You ll Never Walk Alone”

Martin Cox: “ Οι άνθρωποι στο Liverpool το απέδειξαν- You ll Never Walk Alone”

Οι παίκτες της Liverpool με το banner προς τιμήν του Sean Cox, μετά την πρόκριση στον τελικό του Κιέβου.

Martin Cox: «Οι άνθρωποι στο Liverpool το απέδειξαν- You ll Never Walk»

Οι αδελφοί του Sean Cox, ευχαρίστησαν τους ανθρώπους του Liverpool για την ‘απίστευτη’ υποστήριξη τους, όπως την χαρακτήρισαν, προς τον αδελφό τους, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του τελευταίου- οπαδού της Liverpool, πέρυσι στη Ρώμη.
Θυμίζουμε ότι οι Martin και Sean Cox, πήγαιναν προς το Olimpico , για να παρακολουθήσουν τον Ημιτελικό αγώνα του Champions League, εναντίον της Roma,όταν τους επιτέθηκαν οπαδοί των τελευταίων.
Ο πατέρας τριών παιδιών, τραυματίσθηκε σοβαρά και απαιτήθηκε να παραμείνει σε κώμα, αν και πλέον έχει επιστρέψει στην Ιρλανδία.
Επειδή όμως η θεραπεία του απαιτούσε και χρόνο αλλά κα χρήμα ,’στήθηκε ‘ μια σελίδα στο GoFundMe, γι αυτόν, η οποία κατάφερε ως τώρα να συγκεντρώσει 350.000 λίρες.
Μεγάλες δωρεές ήρθαν από τη Roma και τον πρόεδρο της Jim Pallotta, αλλά και τους Jurgen Klopp, Peter Moore, Michael Edwards, Christian Purslow, David Meyler και Seamus Coleman.
Πολλοί Σύνδεσμοι Φιλάθλων της Liverpool- ακόμα κι από το Phoenix και το Edmonton, μπόρεσαν να συνεισφέρουν επίσης, ενώ αρκετά events, πραγματοποιήθηκαν με στόχο τη συγκέντρωση περισσότερων χρημάτων όπως έγινε στον εντός έδρας αγώνα της Liverpool με την Cardiff.
Καθώς λοιπόν οι Peter και Martin Cox, επέστρεψαν στο Liverpool για να παραλάβουν από τον Ste Monaghan, του Spirit of Shankly, την επιταγή τν 60.000 λιρών που συγκεντρώθηκαν ειδικά εκείνη την ημέρα , δεν μπόρεσαν παρά να ευχαριστήσουν θερμά τους ανθρώπους του Liverpool.
«Η υποστήριξη ήταν τεράστια, απόλυτα τεράστια.» είπε στη Liverpool Echo, o Peter Cox.
«Είναι απίστευτο, πως εκείνη την ημέρα, άνδρες, γυναίκες, παιδιά- ως εθελοντές, παρά το κρύο, θυσίασαν από τον χρόνο τους για τον αδελφό μου.»
“Δεν μπορούμε να τους ευχαριστήσουμε αρκετά για την πολύ μεγάλη γενναιοδωρία τους.»
Ο Martin εξήγησε επίσης ότι η κατάσταση του Sean «παρουσιάζει σταδιακή βελτίωση» αν και η περίοδος αυτή ήταν πολύ δύσκολη για την οικογένεια τους, περιγράφοντας την επίθεση εναντίον του αδελφού του, ως «εξωπραγματική, φρικτή, και μεγάλη αλλαγή στη ζωή του.»
Πρόσθεσε επίσης ότι ο αδελφός του μπορεί πλέον «να σηκώνει ένα ποτήρι μόνος του, χωρίς βοήθεια» και προσπαθεί να καταφέρει και να τρώει μόνος του.
Δήλωσε επίσης ότι ο χρόνος τους στο Νοσοκομείο του Walton Centre, του Liverpool, όπου αρχικά είχαν τον Sean Cox, ήταν εξαιρετικά δύσκολος, αλλά οι μικρές ευγενικές χειρονομίες των ανθρώπων της πόλης- οι οδηγοί των ταξί μεταξύ άλλων αρνήθηκαν να πληρωθούν για τις υπηρεσίες τους προς την οικογένεια, αποδείχθηκαν ευεργετικές και τους βοήθησαν αρκετά.
«Ρωτούσαν, ‘συγνώμη που ρωτώ, αλλά έχετε καμία συγγένεια με τον άνθρωπο που του επιτέθηκαν στη Ρώμη;’ . Και όταν απαντούσαμε καταφατικά, έλεγαν, δεν χρειάζεται να μας πληρώσετε το αντίτιμο της διαδρομής.»
Ο Martin ολοκλήρωσε λέγοντας: «Είναι αλήθεια αυτό που λένε- You ll Never Walk Alone. Οι άνθρωποι του Liverpool το απέδειξαν.»

Μεγάλη η στήριξη για τον Sean Cox.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com