Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Dalic: “ Θα μιλήσω κατ’ιδίαν με τον Lovren “

Dalic: “ Θα μιλήσω κατ’ιδίαν με τον Lovren “

Ο Zlatko Dalic, ο manager της Εθνικής Κροατίας, δήλωσε ότι θα μιλήσει προσωπικά με τον Dejan Lovren, μετά τα όχι και τόσο ευγενικά σχόλια του τελευταίου –στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για τον Sergio Ramos.
H νίκη την Πέμπτη το βράδυ με 3-2 εναντίον της Ισπανίας, στο Zagreb, γέμισε με αισιοδοξία την Κροατία, που την Κυριακή αντιμετωπίζει την Εθνική Αγγλίας.
Ο Lovren, αναμένεται να παίξει, αν και προκάλεσε θόρυβο, με την ιστορία του στο Instagram- που έληξε από τότε, όταν άσκησε κριτική στον Ramos.
O 29 χρονών αμυντικός των Κόκκινων, άφησε να εννοηθεί ότι έριξε αγκωνιά στον αμυντικό της Real Madrid και αρχηγό της Εθνικής Ισπανίας, πραγματοποιώντας έτσι την εκδίκηση του για το συμβάν στον Τελικό του Champions League, που προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό του Mo Salah.
Δεν έχει ξεκαθαριστεί αν η UEFA θα προχωρήσει σε κάποια επίπληξη ή τιμωρία του παίκτη, ενώ ο Dalic δήλωσε ότι : «Θα μιλήσω προσωπικά με τον Dejan, αλλά αυτό θα μείνει ανάμεσα σε μας και την ομάδα. Δεν θέλω να μιλήσω δημόσια για αυτό.»

Θα τα πει με τον Lovren ο Dalic.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com