Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Trent: «O Klopp διαχειρίζεται άψογα τους παίκτες του»

Trent: «O Klopp διαχειρίζεται άψογα τους παίκτες του»

Το επίπεδο του Jurgen Klopp ως man-manager εκθείασε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο επίσημο περιοδικό της Liverpool ο Trent Alexander-Arnold.

Το δεξί back της ομάδας μας αναφέρθηκε εκτός από τις τεχνικές διαχείρισης παικτών του Γερμανού, στο γιατί και ο ίδιος οφείλει την εξέλιξή του μεταξύ άλλων και στον Klopp.

Ας δούμε αναλυτικά τι δήλωσε ο Trent:

«Ο προπονητής έχει πολλές απαιτήσεις από τους παίκτες και αυτός είναι ο λόγος πού είχε τόσες επιτυχίες στην καριέρα του. Όλοι έχουμε προσαρμοστεί στις ιδέες πού έχει φέρει μέσα στην ομάδα.»

«Πιστεύω ότι με τη σωστή νοοτροπία η ομάδα μπορεί να φτάσει μακριά. Με τη νοοτροπία πού έχει φέρει ο προπονητής στην ομάδα έχουμε ήδη βελτιωθεί τα τελευταία τρία χρόνια, και μπορούμε να προχωρήσουμε ακόμα περισσότερο.»

«Σίγουρα θέλει τον καλύτερο για όλους τους παίκτες του και μου αρέσει η ειλικρίνειά του. Είναι πάντα ευθύς μαζί σου και αυτό είναι καλό, γιατί ξέρεις ότι αυτό που σού λέει είναι αλήθεια, οπότε τον ακούς και αποδέχεσαι ότι αυτά που σού λέει ισχύουν.»

«Νομίζω ότι ο τρόπος με τον οποίο μας χειρίζεται είναι τέλειος. Ξέρει πότε να γίνει σκληρός με κάποιον και πότε να τον αγκαλιάσει από τους ώμους και να τον βοηθήσει σε μία δύσκολη στιγμή. Το έχω ζήσει αυτό κάποιες φορές και με έχει βοηθήσει να συνεχίζω να αποδίδω.»

O Klopp με τον Trent Alexander-Arnold την περασμένη σεζόν.
O Klopp με τον Trent Alexander-Arnold την περασμένη σεζόν.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com