Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Ο Mane μπορεί να αγωνιστεί και ως στράικερ ”

Klopp: “ Ο Mane μπορεί να αγωνιστεί και ως στράικερ ”

Στη συνέχεια των δηλώσεών του στο Premier League Productions ο προπονητής των Reds, Jürgen Klopp μίλησε για τον εξτρέμ της ομάδας, Sadio Mane και ανέφερε πως μπορεί ο Σενεγαλέζος να αγωνιστεί και σε διαφορετική θέση.

“ Είναι ένας εξωπραγματικός παίκτης. Ποτέ δεν είχα διαφορετική άποψη για εκείνον. Από τότε που ήρθε μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ και έχει βελτιωθεί αρκετά ως παίκτης. Είναι κορυφαίος ποδοσφαιριστής. ”

“ Αν με ρωτήσετε αν είναι στράικερ θα σας απαντούσα πως ναι. Αν είναι μέσος; Ναι είναι. Μπορεί να αγωνιστεί και ως στράικερ κατά περίσταση, όμως για την ώρα δεν έχουμε την ανάγκη να τον χρησιμοποιήσουμε εκεί, διότι έχουμε άλλους παίκτες. Αλλά και εκείνος μπορεί να παίξει εκεί. ”

“ Είναι πολύ δυνατός και διαθέτει καλή τεχνική. Είναι αρκετά γρήγορος και μπορεί να σουτάρει εξίσου καλά και με τα δύο πόδια. Είναι ένας καλός παίκτης και ένας φανταστικός άνθρωπος. ”

“ Όταν ήρθε είχε αναγκή από αυτοπεποίθηση. Πραγματοποίησε ένα καλό ξεκίνημα και πιστεύω, πως ούτε ο ίδιος δεν το περίμενε. Όλα ήταν καλά μέχρι που έπεσε λίγο η απόδοσή του. Τότε ήταν που έπρεπε να καταλαβεί ότι ανήκει στους κορυφαίους παίκτες και δεν πρέπει να επηρεάζεται. ”

“ Τώρα το έχει καταλαβεί και εκείνος και όλα είναι πιο εύκολα. ”

Ο Klopp μίλησε για τον Sadio Mane.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com