Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι 30 διεθνείς της Liverpool για τον Νοέμβριο!

Οι 30 διεθνείς της Liverpool για τον Νοέμβριο!

Διακοπή υπάρχει σε όλα τα πρωταθλήματα, λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων και αυτό σημαίνει ότι αρκετοί παίκτες της Liverpool θα έχουν αγώνα ή αγώνες και αυτή την εβδομάδα.

Δεν είναι λίγοι οι ποδοσφαιριστές των Reds, οι οποίοι έχουν κληθεί στο αντιπροσωπευτικό τους συγκρότημα. Για την ακριβεία είναι 30 παίκτες, αν συνυπολογίσουμε και τους νεαρούς, καθώς και τους δανεικούς, Wilson και Woodburn, που αμφότεροι κλήθηκαν ξανά στην Εθνική Ουαλίας.

Το μόνο που ευχόμαστε εμείς είναι να επανέλθουν χωρίς κάποιο πρόβλημα και να αποφύγουμε τους τραυματισμούς, που επιφύλασε για την ομάδα μας η προηγούμενη διακοπή των Εθνικών ομάδων.

Αναλυτικά οι 30 ποδοσφαιριστές :

Alisson, Mignolet, Kelleher, Grabara, Van Dijk, Lovren, Gomez, Alexander-Arnold, Robertson, Henderson, Wijnaldum, Fabinho,  Keita, Jones, Woodburn ( δανεικός), Firmino, Salah, Mane, Shaqiri, Solanke, Camacho, Wilson (δανεικός).

Οι μικροί : Jaros, Johnston, Clayton, Boyes, Lewis, N.Williams, Tagseth, Millar.

Αντιθέτως, ορισμένοι παίκτες δεν κλήθηκαν στην Εθνική τους ομάδα και θα ξεκινήσουν προπονήσεις στο Melwood αμέσως μετά τη λήξη του ρεπού, που τους έχει δώσει ο προπονητής, Jürgen Klopp.

Έμειναν εκτός : Clyne, Matip (έχει αποσυρθεί), Moreno, Milner (έχει αποσυρθεί), Lallana, Oxlade-Chamberlain (τραυματίας), Chirivella, Sturridge, Origi, Markovic, Brewster (τραυματίας)

 Μετά τη λήξη της διακοπής η Liverpool αντιμετωπίζει την Watford το Σάββατο 24 Νοεμβρίου στις 17:00 ώρα Ελλάδος.
30 διεθνείς έχει η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com