Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Shaqiri: “ Συνεχίζουμε έτσι ως το τέλος ”

Shaqiri: “ Συνεχίζουμε έτσι ως το τέλος ”

Μια ακόμη σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε με την κόκκινη φανέλα πραγματοποίησε χθες ο Xherdan Shaqiri και μάλιστα σκόραρε το δεύτερό του γκολ μπροστά από το Kop.

Ο Ελβετός φάνηκε ικανοποιημένος στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και τόνισε, πως οι Reds πρέπει να συνεχίσουν μέχρι το τέλος να πιέζουν τη City.

“ Ο Robertson έκανε μια πολύ καλή σέντρα και εγώ τελείωσα όμορφα τη φάση. Το γκολ, όμως δεν είναι τα πάντα για εμένα. Εγώ θέλω να βοηθώ την ομάδα. ”

“ Είτε είναι με γκολ είτε με ασίστ για εμένα το ίδιο. Εγώ ήρθα το καλοκαίρι, για να ενισχύσω την ομάδα και να την κάνω ακόμα καλύτερη. ”

“ Είμαι ικανοποιημένος και πολύ χαρούμενος από τις εμφανίσεις μου. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά καθημερινά στις προπονήσεις και με τόσο καλά παιχνίδια ως το τέλος. ”

“ Δεν έχουμε χάσει ακόμα στην Premier League. Κάναμε μια καλή εμφάνιση. Σκοράραμε δύο γκολ και δεν δεχθήκαμε κανένα. Ήταν μια καλή αντίδραση μετά την ήττα για το Champions League. Να συνεχίσουμε έτσι ως το τέλος. ”

“ Τώρα έχουμε το διάλειμμα των εθνικών ομάδων και θέλαμε μια νίκη πριν από αυτό. Ελπίζω όλοι να γυρίσουμε χωρίς προβλήματα από τις εθνικές μας. Αυτό έχει σημασία. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Πάμε καλά. ”

Ο Shaqiri έκανε 2-0 χθες.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com