Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Με ηρεμία στη διακοπή η Liverpool

Με ηρεμία στη διακοπή η Liverpool

Επιστροφή στις νίκες για τη Liverpool και στην κορυφή της Premier League. Οι Reds χωρίς να πιάσουν σπουδαία απόδοση επικράτησαν της Fulham με 2-0 στο Anfield με τα γκολ των Salah και Shaqiri.

Α’ Ημίχρονο: Την βασική επιθετική τριάδα και τον Xherdan Shaqiri επέλεξε για το βασικό σχήμα ο Jürgen Klopp. O Mane μόλις στο 3ο λεπτό είχε την πρώτη ευκαιρία για τους Reds. Ο Arnold στο 6’ είχε μια απειλητική σέντρα. Στο 13’ ο Shaqiri δοκίμασε τα πόδια του από μακρινή απόσταση, άουτ η μπάλα. Ευκαιρία για τη Liverpool στο 21’ με τον Salah και σπουδαία απόκρουση από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων. Ψηλά έφυγε η προσπάθεια του Mane στο 28ο λεπτό. Κοντά στο γκολ έφτασαν οι Reds στο 35’ με σουτ του Shaqiri μετά από γύρισμα του Mane. Ακυρώνεται ορθά γκολ της Fulham στο 40’, καθώς ο Mitrovic βρισκόταν σε θέση οφσάιντ. Οι Reds βγαίνουν στην κόντρα και βρίσκουν το γκολ με ωραίο αριστερό σουτ του Mo Salah εντός περιοχής. Με 1-0 μπροστά η Liverpool μετά τα πρωτά 45’.

Β’ Ημίχρονο: Πρώτη φάση στην επανάληψη με τον Mane στο 52’ και στο 53’ έρχεται το 2-0 με τον Shaqiri μετά από καταπληκτική σέντρα του Robertson. Ο Σκωτσέζος βρήκε με ιδανικό τρόπο τον Ελβετό και εκείνος τελείωσε με όμορφο αριστερό πλασέ τη φάση. Καλή επέμβαση από τον Rico στο 62’ σε δυνατό αριστερό σουτ του Robertson μετά από πάσα του Firmino. Φάουλ σε πολύ καλή θέση κέρδισε η ομάδα του Klopp στο 68’, αλλά ο Arnold δεν κατάφερε να περάσει τη μπάλα από το τείχος. Αμέσως μετά το φάουλ πέρασε στον αγώνα ο Henderson στη θέση του Wijnaldum. Δοκίμασε και πάλι ο Trent να σκοράρει, αλλά και πάλι έφυγε ψηλά η μπάλα. Ο σκόρερ, Shaqiri αντικαταστάθηκε από τον Milner στο 81’. Ο Firmino δοκίμασε ένα σουτ από το ύψος της περιοχής και ο Rico έδιωξε ξανά στο 90’. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα δοκίμασε και ο Salah τα πόδια του με τον Mawson να καταφέρνει να απομακρύνει με το κεφάλι. Επέστρεψε στη δράση και ο Keita στο 92’, καθώς μπήκε στη θέση του Fabinho. 

Ακολουθεί η διακοπή για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων και αμέσως μετά η εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Watford στο Vicarage Road στις 24 Νοεμβρίου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων.

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Gomez, van Dijk, Robertson, Fabinho (92’ Keita), Wijnaldum (68’ Henderson), Shaqiri (81’ Milner), Salah, Mane, Firmino.

Fulham: Rico, Christie, Chambers, Le Marchand, Mawson, Odoi, Anguissa, Cairney, Sessegnon, Schurrle, Mitrovic. 

Από τους διακριθέντες ο Xherdan Shaqiri.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com