Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έτοιμοι Keita και Henderson για τη Fulham!

Έτοιμοι Keita και Henderson για τη Fulham!

Η Liverpool την Κυριακή στις 14:00 το μεσημέρι αντιμετωπίζει τη Fulham στο Anfield και όπως επιβεβαίωσε ο Jürgen Klopp θα είναι σχεδόν πάνοπλη στο κέντρο, καθώς επιστρέφουν οι Henderson και Keita.

“ Και ο Keita και ο Henderson θα είναι απόλυτα έτοιμοι για το παιχνίδι της Κυριακής. Είναι μάλλον η πρώτη φορά που είναι διαθέσιμοι όλοι οι παίκτες του κέντρους πέρα από τον Ox. Όποιος είναι σε καλύτερη κατάσταση θα παίξει την Κυριακή. ”

Έπειτα ο Jürgen Klopp αναφέρθηκε στον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα : 

“ Κανείς δεν περίμενε μια τέτοια εμφάνιση και ένα τέτοιο αποτέλεσμα, όμως αυτά μπορούν να συμβούν και συμβαίνουν. Σε γενικές γραμμές η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάστση και ήδη έχουμε αντιμετωπίσει πολλές καλές ομάδες. ”

“ Πολλά πράγματα είναι καλύτερα από πέρσι. Δεν έχουμε παίξει το φανταστικό ποδόσφαιρο ακόμα, αλλά ούτε και πέρυσι είχε συμβεί αυτό στο ίδιο σημείο. ”

Για τον αγώνα με τη Fulham είπε: 

“ Θα ήμουν χαζός αν μίλαγα για διαφορά γκολ πριν αρχίσει ο αγώνας. Είναι μια καλή ομάδα και δημιούργησαν πολλά προβλήματα και στη City. Αμά έχετε δει ολόκληρα τα παιχνίδια της και όχι απλά τα αποτέλεσμα θα ξέρετε τι λέω.”

“ Είναι μια πρόκληση και το ότι ο αγώνας είναι στις 12 το μεσημέρι. Πρέπει να πας για ύπνο νωρίς το Σάββατο και να είσαι το πρωί στο Anfield σε καλή κατάσταση. ”

“ Μέχρι τώρα η σεζόν μας στην Premier League είναι καλή, αλλά αυτό δεν έχει φανεί πολύ, διότι είναι σε τρελή κατάσταση η Chelsea και η City. ”

Οι δηλώσεις του Klopp πριν τον αγώνα με τη Fulham.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com