Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lallana: “ Να αναλάβουμε τις ευθύνες μας ”

Lallana: “ Να αναλάβουμε τις ευθύνες μας ”

Η Liverpool πραγματοποίησε τραγική εμφάνιση και γνώρισε την ήττα χθες το απόγευμα με σκορ 2-0 από τον Ερυθρό Αστέρα. Ένας από τους παίκτες που απογοήτευσαν με την απόδοσή τους ήταν ο Adam Lallana.

Ο Άγγλος μέσος πραγματοποίησε δηλώσεις και τόνισε, πως οι Reds πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να αντιστρέψουν την κατάσταση.

“ Ως παίκτες πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Κάναμε πολύ κακό ξεκίνημα και τους δώσαμε πολλές ευκαιρίες κυρίως από στημένες φάσεις. ”

“ Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και δημιουργήσαμε κάποιες φάσεις, αλλά δεν ήμασταν όσο αποτελεσματικοί έπρεπε. Δεν είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας και εκείνοι έκαναν καθυστερήσεις με αποτελέσμα να μην έχουμε καθόλου ρυθμό. ”

“ Αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου την ευθύνη. Το θέμα της πρόκρισης είναι ακόμα στο χέρι μας αν κερδίσουμε τα άλλα δύο μας παιχνίδια. Απλά, χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία. ”

“ Φυσικά και θα υπάρξει αντίδραση από την πλευρά μας. Το θέμα είναι με ποιον τρόπο θα γίνει η αντίδρασή μας. Είμαστε απογοητευμένοι που δεν πήραμε ούτε ένα πόντο. ”

“ Αυτό είναι το Champions League. Καμία ομάδα στη διοργάνωση δεν πρόκειται να σου δώσει εύκολη νίκη. Γνωρίζαμε ότι θα είναι εντελώς διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με εκείνο στο Anfield, αλλά δεν περιμέναμε αυτή την εξέλιξη. Πρέπει να βελτιωθούμε και να περάσουμε στους 16. ”

Κακή εμφάνιση χθες από τον Lallana.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com