Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ναυάγιο στο Βελιγράδι για τη Liverpool

Ναυάγιο στο Βελιγράδι για τη Liverpool

Τραγική εμφάνιση και εκτός προγράμματος ήττα για τη Liverpool στο Βελιγράδι με σκορ 2-0 από τον Ερυθρό Αστέρα. Οι Reds πραγματοποίησαν πολύ κακή εμφάνιση, δεν μπήκαν ποτέ στο παιχνίδι και πλέον έμπλεξαν…

Α’ Ημίχρονο: 3 αλλαγές επέλεξε να κάνει στην ενδεκάδα ο Jürgen Klopp σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Arsenal. Φανέλα βασικού πήραν οι Matip, Lallana και Sturridge. Η πρώτη τελική ωοα δους Reds ήρθε στο 8’ με ένα σουτ του Milner, το οποίο έφυγε ψηλά. Ο Marin αμέσως μετά δοκίμασε να απειλήσει τον Alisson με ένα αδύναμο σουτ. Ευκαιρία για τον Ερυθρό Αστέρα στο 15ο λεπτό με ένα σουτ του Savic μετά από κόντρα στην πλάτη του Van Dijk. Τεράστια ευκαιρία έχασε η Liverpool στο 17’, ο Mane έκανε ωραία κίνηση και ντρίπλα από τα αριστέρά, έδωσε στον Robertson και ο Σκωτσέζος βρήκε τον Sturridge, ο οποίος κατάφερε να αστοχήσει από πολύ καλή θέση. Έχασε και άλλη μια ευκαιρία ο Άγγλος στο 20’ εντός περιοχής, το σουτ του κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Ο Ben κάνει ένα καλό σουτ στο 22’ και ο Alisson διώχνει σε κόρνερ. Ο Marin το εκτελεί και ο Pankov σκοράρει με κεφαλιά μετά από αδράνεια της άμυνας των Reds. 2-0 για τον Αστέρα στο 29ο λεπτό με ένα καταπληκτικό σουτ του Pankov. Κανένα περιθώριο αντίδρασης για τον Alisson. Προσπάθησαν οι παίκτες του Klopp να αντιδράσουν κυρίως με κεφαλιές από τους Lallana και Wijnaldum. Μόνος του θέλησε να σκοράρει ο Sturridge στο 35’, τελικά μετά τις ωραίες του κινήσεις η μπάλα έφυγε αρκετά έξω. Πολύ κακό πρώτο ημίχρονο από τη Liverpool. Ήταν το χειρότερο ως τώρα στη σεζόν.

Β’ Ημίχρονο: Δύο αλλαγές με την έναρξη του δευτέρου ημίχρονου. Εντός αγωνιστικού χώρου οι Gomez και Firmino και εκτός οι Sturridge και Trent Alexander-Arnold. Ευκαιρία για τη Liverpool στο 48’ με τον Mane να μη μπορεί να σκοράρει από κοντά μετά από σέντρα του Firmino. Δοκάρι για τη Liverpool στο 55ο λεπτό με σέντρα του Robertson, η οποία κόντραρε στον Ben. Τίποτα ιδιαίτερα στα 10 επόμενα λεπτά του αγώνα. Μετά από ώρα βρήκε ένα σουτ ο Salah, σε κόρνερ έδιωξε ο Borjan. Από το κόρνερ η μπάλα κατέληξε στον Salah και ο Αιγύπτιος σημάδεψε το αριστερό δοκάρι της εστίας του Αστέρα. Ο Lallana γύρισε εντός περιοχής στον Salah και ο Αιγύπτιος σούταρε χωρίς να καταφέρει να σκοράρει. Στο 79’ ο Lallana περνά εκτός και ο Origi κάνει την πρώτη του εμφάνιση στη σεζόν. Δυνατό πλάγιο του Gomez, ο Matip παίρνει την κεφαλιά και ο Salah γυρίζει στον Borjan. Ο Van Dijk στο 84’ παίρνει μια κεφαλιά και η μπάλα καταλήγει πάνω από την εστία του Borjan. Δέκα λεπτά αργότερα ένα ακόμη σουτ από τον Salah. Ξανάμπλόκαρε ο Borjan. 

Ακολουθεί το ματς την Κυριακή με αντίπαλο τη Fulham για την Premier League.

Πολύ κακή εμφάνιση και ήττα για τη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com