Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Δύσκολο να αποδεχτούμε την ισοπαλία»

Robertson: «Δύσκολο να αποδεχτούμε την ισοπαλία»

Ο Andy Robertson στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι.

Απογοητευμένος δήλωσε ο Andrew Robertson για το χθεσινό αποτέλεσμα της Liverpool στο Emirates.

Το αριστερό back της ομάδας μας ισχυρίστηκε ότι οι Reds δε μένουν ικανοποιημένοι με το βαθμό της ισοπαλίας, εκφράζοντας μία νοοτροπία η οποία σίγουρα θα είναι αρεστή στους «κόκκινους» οπαδούς.

Ας δούμε τι ακριβώς είπε:

«Ήταν σκληρό αποτέλεσμα, καθώς είχαμε το προβάδισμα και τη φετινή σεζόν έχουμε καταφέρει πολλές φορές να το κρατήσουμε. Πίστευα ότι θα τα καταφέρναμε και σήμερα (σ.σ. χθες)«, ήταν τα πρώτα λόγια του Robertson στο επίσημο site της ομάδας.

«Χάσαμε ένα γκολ πού θα μπορούσαμε κάλλιστα να είχαμε σκοράρει, κατά την άποψή μας. Κοιτάζοντας το τι έγινε στο παιχνίδι, μπορεί να είχαν μεγαλύτερο ποσοστό κατοχής, όμως οι καθαρές ευκαιρίες ήταν δικές μας.»

«Μία άλλη μέρα θα μπορούσαμε να ήμασταν λίγο πιο άνετοι, όμως η αλήθεια είναι ότι σήμερα αγωνίστηκαν δύο καλές ομάδες και η ισοπαλία είναι ένα μάλλον δίκαιο αποτέλεσμα.»

Ο Σκωτσέζος συνέχισε ως εξής:

«Αν κοιτάξεις τι συνέβη την περασμένη σεζόν, ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια με τις ομάδες του -όπως αποκαλείται- top six, δεν τα πήγαμε αρκετά καλά.»

«Ο μόνος βαθμός πού πήραμε ήταν εδώ, στην έδρα της Arsenal. Φέτος όμως, έχουμε επανορθώσει σε ένα βαθμό, στα παιχνίδια πού έχουμε παίξει μέχρι τώρα.»

«Είμαστε αήττητοι κόντρα στο top six και είναι θετικό αυτό το γεγονός, όμως θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει σχετικά εύκολα. Μακάρι στο τέλος της σεζόν να θεωρείται ένας κερδισμένος πόντος (και όχι δύο χαμένοι), όμως αυτή τη στιγμή δεν αισθανόμαστε κάτι τέτοιο.»

Εν συνεχεία στον Robertson ζητήθηκε ένα σχόλιο για τις χαμένες ευκαιρίες του van Dijk στο χθεσινό παιχνίδι:

«Όταν κοντρόλαρε τη μπάλα με το στήθος (στην πρώτη του ευκαιρία, από τη σέντρα του Salah) σκέφτηκα ‘γκολ’. Όμως ήταν άτυχος, ενώ ο τερματοφύλακας έκανε καλή δουλειά.»

«Άτυχος ήταν και στην επόμενη ευκαιρία, καθώς έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.»

«Είμαι σίγουρος ότι και ο ίδιος θα είναι απογοητευμένος πού δε σκόραρε, παρόλο πού είναι αμυντικός. Σε μία άλλη μέρα θα μπορούσε να είχε σκοράρει μερικές φορές.»

O Andy Robertson μαρκάρει τον Lacazette.
O Andy Robertson μαρκάρει τον Lacazette.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com