Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Milner: «Έπρεπε να τελειώσουμε το ματς»

Milner: «Έπρεπε να τελειώσουμε το ματς»

Ο James Milner έκανε μία εξαιρετική εμφάνιση στο χθεσινό ντέρμπι με την Arsenal και ήταν αυτός που με το γκολ του στο 61ο λεπτό έδωσε το προβάδισμα στη Liverpool. Ωστόσο, το πεντηκοστό γκολ του Άγγλου στην Premier League δεν έφτανε για τους Reds, αφού 20 λεπτά αργότερα ο Alexander Lacazette ισοφάρισε για τους Κανονιέρηδες.

Σε δηλώσεις του μετά το ματς, ο James Milner φάνηκε δυσαρεστημένος από το τελικό αποτέλεσμα, τονίζοντας όμως πως η ομάδα έχει κάνει πολλά βήματα μπροστά: « Είμαστε απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα, αλλά με μια δεύτερη σκέψη νομίζω πως δεν πρέπει να είμαστε, εάν σκεφτούμε ότι παίξαμε με την Arsenal εκτός έδρας. Ωστόσο, ήμασταν μπροστά στο σκορ στο δεύτερο μέρος και δεν κερδίσαμε το παιχνίδι, γεγονός που μας στενοχωρεί. Σίγουρα έπρεπε να σκοράρουμε στις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Φτιάχνουμε πολλές φάσεις και αυτό είναι θετικό, αλλά πρέπει να γίνουμε πιο αδίστακτοι και να μην βάζουμε πίεση στον εαυτό μας με το να προσπαθούμε να μη δεχτούμε γκολ. Όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Υπάρχουν σκαμπανεβάσματα και πράγματα που μαθαίνεις. Αυτό που μετράει είναι ότι η ομάδα κάνει συνεχώς βήματα μπροστά και αμύνεται εξαιρετικά.»

Πλέον ο Milner, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και τον Jurgen Klopp, προετοιμάζεται για το παιχνίδι της Τρίτης κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη.

Χαρούμενος με την εξέλιξη της ομάδας ο James Milner.
Χαρούμενος με την εξέλιξη της ομάδας ο James Milner.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com