Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Arsenal – Liverpool (preview)

Arsenal – Liverpool (preview)

11η αγωνιστική της Premier League και η Liverpool φιλοξενείται στο Emirates Stadium από την φορμαρισμένη Arsenal αύριο (3/11) στις 19:30 ώρα Ελλάδος.

Οι Reds προέρχονται από τη νίκη επί της Cardiff το περασμένο Σάββατο με 4-1 στο Anfield και θέλουν να πάρουν τους 3 βαθμούς και κόντρα στους Gunners, προκειμένου να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Απουσίες πάντα υπάρχουν για τον Jürgen Klopp και αυτό δεν θα αλλάξει ούτε αύριο, καθώς δεν αναμένεται να αγωνιστούν οι Alex Oxlade-Chamberlain, Rhian Brewster, Naby Keita και ο αρχηγός, Jordan Henderson. Όπως όλα δείχνουν, ο Fabinho θα πάρει ξανά φανέλα βασικού στο χώρο του κέντρου.

Η αντίπαλος των Reds, Arsenal είναι εξαιρετικά φορμασρισμένη, καθώς μετρά 11 νίκες στα τελευταία της 12 παιχνίδια. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από την ισοπαλία (2-2) με την Crystal Palace στο Selhust Park, όμως για το Carabao Cup επικράτησε της Blackpool με 2-1. Έχει συγκεντρώσει 22 βαθμούς και βρίσκεται μόνη στην 4η θέση, που οδηγεί στο Champions League.

Αρκετά αγωνιστικά προβλήματα αντιμετωπίζει ο Ισπανός προπονητής, Unai Emery. Συγκεκριμένα, δεν μπορεί να υπολογίζει στους εξής ποδοσφαιριστές : Koscielny, Guendouzi (λόγω αποβολής στο ματς με τη Blackpool), Elneny, Μαυροπάνο. Ενώ, οι Kolasinac και Monreal είναι εξαιρετικά αμφίβολοι. Ο Emery είναι διατεθειμένος να περιμένει τον Bellerin μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Στατιστικά στοιχεία : 

  • 17 γκολ έχει σημειώσει η Liverpool στα 5 τελευταία παιχνίδια κόντρα στην Arsenal.
  • Οι Gunners αγνοούν τη νίκη στα τελευταία 6 ματς με αντίπαλο τους Reds.
  • Η Arsenal έχει κερδίσει 11 από τα τελευταία της 13 εντός έδρας παιχνίδια.
  • Μόλις 4 γκολ έχει δεχθεί η ομάδα του Klopp στα 11 τελευταία της παιχνίδια της Premier League.
  • Ο Mo Salah έχει αντιμετωπίσει 3 φορές την Arsenal. Έχει σκοράρει σε όλες.
  • Τα 18 από τα 24 γκολ της Arsenal έχουν έρθει στο δεύτερο ημίχρονο.
H Arsenal φιλοξενεί τη Liverpool αύριο στις 19:30 ώρα Ελλάδος.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com