Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lovren: “ Αυτά είναι τα καλύτερα στόπερ στον κόσμο ”

Lovren: “ Αυτά είναι τα καλύτερα στόπερ στον κόσμο ”

Ο κεντρικός αμυντικός των Reds, Dejan Lovren παραχώρησε συνέντευξη στο Copa 90 και στο πρώτο μέρος της εξήγησε την καλοκαιρινή του δήλωση, ότι είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στον κόσμο.

Στο δεύτερο μέρος ανέφερε ποιους άλλους στόπερ θεωρεί ότι είναι οι καλύτεροι στον κόσμο, εφόσον του έγινε η σχετική ερώτηση.

“ Θα πω τον Virgil. Είχαμε μια πολύ καλή σεζόν πέρυσι μαζί και καταφέραμε να φτάσουμε μέχρι και τον τελικό του Champions League. ”

“ Επίσης θα πω τον Varane. Μου αρέσει ο Varane. Σίγουρα δεν παίρνει την αναγνωρισιμότητα που του αξίζει. Αυτό συμβαίνει, διότι παίζει μαζί με τον Ramos. Δεν συμφωνώ σε αυτό. ”

“ Είναι ο Varane καλύτερος από τον Ramos; Φυσικά. Και φέτος και κατά τα προηγούμενα χρόνια. Πήρε και το Champions League και το Παγκόσμιο Κύπελλο. Εκείνος έπρεπε να ψηφιστεί ως ο καλύτερος στόπερ. Νομίζω όμως ότι ψήφισαν τον Ramos. Δεν συμφωνώ με αυτό. ”

“ Έπειτα, υπάρχει πάντα ο Thiago Silva. Είναι καλός αμυντικός και έχει εμπειριά. Δεν είναι αρκετά ψηλός, αλλά με το άλμα του μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά. ”

Και ο Virgil μέσα στα καλύτερα στόπερ για τον Lovren.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com