Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lovren: “ Είμαι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς, δεν έκανα λάθος ”

Lovren: “ Είμαι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς, δεν έκανα λάθος ”

Κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου ο κεντρικός αμυντικός της Liverpool, Dejan Lovren έκανε μια δήλωση, η οποία προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις. Συγκεκριμένα, είπε ότι είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στον κόσμο.

Πέρυσι κατάφερε να φτάσει σε δύο μεγάλους τελικούς. Του Champions League με τη Liverpool και του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Κροάτια και ήταν από τους καλύτερους παίκτες σε απόδοση. Ο στόπερ των Reds έδωσε συνέντευξη στο Copa90 και εξήγησε, πως ακόμα συγκαταλέγει τον εαυτό του ως έναν από τους καλύτερους αμυντικούς στον κόσμο.

“ Είπα ότι είμαι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στον κόσμο και δεν πιστεύω ότι έκανα λάθος. Φυσικά όσοι με μισούν θα πουν ότι δεν αξίζω να βρίσκομαι στους καλύτερους.”

“ Τι άλλο μπορώ να πω; Είναι κανείς τέλειος; Ο κόσμος πάντα θα στέκεται στα λάθη σου. Δεν κοιτάει τις καλές σου στιγμές και εστιάζει στα λάθη σου. Δεν το αξίζω αυτό. ”

“ Αν κοιτάξετε τον Ramos, έχει σίγουρα κάνει περισσότερα λάθη από εμένα αλλά παίζει στη Real Madrid. Η ομάδα του κερδίζει όμως 5-1 και 5-2, οπότε δεν προσέχει κανείς τα λάθη του. ”

“ Εγώ είμαι κάπως άτυχος. Όταν κάνω το λάθος το παιχνίδι λήγει 1-0. Μπορώ να το αντέξω όμως. Χωρίς τα λάθη δεν θα ήμουν έδω που είμαι τώρα. ”

Ο Lovren έφτασε με την Κροατία ως τον τελικό.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com