Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Alisson: “ Είδωλό μου ο αδερφός μου ”

Alisson: “ Είδωλό μου ο αδερφός μου ”

Συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, Liverpoolfc.com παραχώρησε το τελευταίο καλοκαιρινό μεταγραφικό απόκτημα των Reds, Alisson Becker και αποκάλυψε πολλά σχετικά με την οικογένειά του.

Μάλιστα, ο διεθνής Βραζιλιάνος αποκάλυψε ότι το είδωλό του είναι ο αδερφός του, Muriel Becker, ο οποίος αγωνίζεται στην Πορτογαλία και την Belenenses.

“ Εκείνος είναι το είδωλό μου. Πάντα βλέπω τον αγώνα του, αν δεν παίζω την ίδια ώρα. ”

“ Με παίρνει τηλέφωνο μετά από κάθε αγώνα και εξηγούμε τι συνέβη στο παιχνίδι. Τον ρωτάω συχνά τι θα μπορούσα να κάνω καλύτερα και αν πήρα τη σωστή απόφαση σε μερικές περιπτώσεις. Αναλύουμε τις φάσεις. ”

“ Είμαστε σαν φίλοι και επίσης αγωνιζόμαστε στην ίδια θέση. Μαθαίνω πολλά από εκείνον. ”

Έπειτα ο Alisson μίλησε για την παράδοση, που έχει η οικογενειά του στη θέση του τερματοφύλακα.

“ Έχω μια οικογένεια γεμάτη τερματοφύλακες. Ο πατέρας μου αγωνιζόταν τερματοφύλακας στην ομάδα της δουλειάς του. Η μητέρα μου έπαιζε handball στο σχολείο και ακόμα και η γιαγιά μου έχει παίξει ποδόσφαιρο. Μετά ξεκίνησε να παίζει ο αδερφός μου και φυσικά εγώ. ”

“ Τον έβλεπα στις προπονήσεις και αμέσως άρχισα να παθιάζομαι με τη συγκεκριμένη θέση. Είναι στο αίμα μου και στην οικογένειά μου, οπότε ξεκίνησα και εγώ να παίζω στη θέση του τερματοφύλακα. ”

Τον αδερφό του έχει ως πρότυπο ο Alisson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com