Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό ”

Klopp: “ Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό ”

Την όγδοη της νίκη σε 10 παιχνίδια στη φετινή Premier League πέτυχε η Liverpool με σκορ 4-1 το απόγευμα του Σαββάτου επί της Cardiff. Ο Jürgen Klopp στις δηλώσεις του στάθηκε στον Xherdan Shaqiri και στη σημασία που έχει να συνεχίσει η ομάδα με τον ίδιο τρόπο.

“ Το πιο σημαντικό είναι καταφέρουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό. Όλοι θα παίξουν με όλους. Είναι απίστευτο, πως 5 ή 6 ομάδες βρίσκονται τόσο κοντά στην βαθμολογία. Είναι καλό για τους οπαδούς όλων των ομάδων. ”

“ Αυτό το ματς το κερδίσαμε και τώρα κοιτάζουμε μόνο το επόμενο. Το καλό είναι ότι τα παιδιά θα έχουν και χρόνο να ξεκουραστούν. Ευτυχώς δεν παίζουμε ξανά σε 3 μέρες. Θα προσπαθήσουμε να ξεκουραστούμε και έπειτα θα προετοιμαστούμε για το πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Arsenal. ”

Έπειτα ο Klopp μίλησε για τον Xherdan Shaqiri:

“ Έπαιξε σχεδόν σε 4 συνεχόμενα 90λεπτα μαζί με τα παιχνίδια του με την Ελβετία. Δεν γνωρίζουμε πολύ καλά πως θα αντιδρούσε αν έπαιζε 90 λεπτά και με την Cardiff και θεωρήσουμε ότι είναι καλύτερο να προφυλαχθεί. ”

“ Η ενδεκάδα μας ήταν καλή και ξεκίνησε ο Adam. Είχε μεγάλη επιρροή στο παιχνίδι μας στο πρώτο ημίχρονο. Λιγότερη στο δεύτερο, αλλά είναι λογικό αυτό. ”

“ Ο Shaq είχε συμμετοχή σε δύο γκολ κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Αυτό πάντα είναι θετικό. Ήταν αρκετά δύσκολο να τον αφήσω εκτός ενδεκάδας, αλλά πιστεύω πως ήταν η σωστή απόφαση. Μόλις μπήκε αλλαγή έδειξε την ποιότητά του και έκανε τη διαφορά. ”

Χαρούμενος μετά το ματς ο Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com